Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Nod

Lid
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Ten einde raad heb ik mijn pc binnengebracht bij een lokale hersteller.Blijkt dat mijn wachtwoord veranderd was,,waarschijnlijk is dit gebeurt tijdens een update(vandaar die cijfers en letters) .Nu is mijn wachtwoord uitgeschakeld en blijft het uitgeschakeld.Hij dacht eerst aan een virus dat mijn instelling van toetsen bord verandert van azerty naar querty wat nogal eens gebeurt zegt hij.Hartelijk dank voor het proberen om het op te lossen.
  2. Windows10 en het is ontstaan nadat mijn vrouw die nog nooit op een pc gewerkt heeft van mij naar muziek Mocht kijken op YouTube daar moet ze afgeleid zijn met steeds verder weg te klikken.Plots kreeg ze een scherm met eentjes.,nulletjes en letters.Toen ze dat vertelde voelde ik de bui al hangen.De eerste maal is het me gelukt om het te omzeilen en heb ik Norton laten diepscannen en die heeft een systeemfout in quarantaine gezet.Ik heb ook kontakt gehad met een medewerker en die gaf me de raad om kontakt op te nemen met Microsoft Nu had ik nog een oude fix-me stick liggen en als ik die aansluit krijg ik de melding de wizard wachtwoord opnieuw instellen als ik op volgende klik krijg een scherm met de vermelding :plaats de wachtwoordherstelschijf in usb station G.Maar die heb ik niet en wat is dat eigenlijk.
  3. Ik kan gewoon niets doen op mijn pc,krijg steeds dezelfde melding
  4. Als ik mijn pc opstart krijg ik telkens de melding wachtwoord onjuist. De eerste keer kon ik het nog omzeilen en als ik WiFi uitschakelde bij afsluiten had ik geen probleem meer.nu ben ik dat zaterdag vergeten en is terug hetzelfde.als ik bij het inschakelen meerdere keren op enter druk krijg ik wel de melding welkom voor een min. en dan terug paswoord onjuist Iemand enig idee?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.