Ga naar inhoud

MuYbJeN

Lid
  • Items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

MuYbJeN's prestaties

  1. Ik denk dat we er zijn. Sophos is terug geïnstalleerd en de foutmelding bij het opstarten is ook weg. Mag ik je alvast hartelijk bedanken voor de hulp, dit had ik alleen niet in orde gekregen. Nog even een klein vraagje. Is de gratis versie van Malwarebytes betrouwbaar of is er een beter alternatief?
  2. C:\Users\Gebruikersnaam\AppData\Local\Sophos Hier was enkel nog een map aanwezig, de rest was er niet. Maar het heeft niet geholpen, de foutmelding blijft tijdens het extracten.
  3. Malwarebytes kan ik wel installeren, dit kon ik voorheen ook niet.
  4. Sophos lukt alvast niet. Foutmelding zit hieronder. Kreeg ook een logfile. Defender start trouwens steeds automatisch als de pc herstart. Sophos Endpoint Bootstrap_20170630165051.txt
  5. Is gebeurd. Logje zit hieronder. Bij het herstarten verscheen de foutcode nog. Fixlog.txt
  6. Alle updates zijn geïnstalleerd. Defender staat uit. Wanneer ik nu de map repository probeer te verwijderen krijg ik de melding dat de bewerking niet kan worden voltooid omdat de map of een bestand in de map in een ander programma is geopend.
  7. De service werd stopgezet en de map werd verwijderd. De foutmelding blijft echter terugkomen na het herstarten. De service wordt terug uitgevoerd en de map werd ook terug aangemaakt. Er zijn een paar updates geïnstalleerd ondertussen.
  8. Zoek.exe heeft gelopen. Er was een herstart nodig. Log zit in bijlage. Na het herstarten kreeg ik wel een foutmelding van Microsoft Security Client. Printscreen zit ook in bijlage. zoek-results.txt
  9. Hallo, Alle stappen zijn (hopelijk) correct uitgevoerd. Het logje zit hieronder. Bedankt alvast voor de moeite. Fixlog.txt
  10. Ok, bedankt. Er is geen haast bij. Alles werkt nog behalve de virusscanner.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.