Ga naar inhoud

Extuur

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Extuur's prestaties

  1. Perfect. Helemaal goed. Mijn dank is groot. Ik leer veel zo.
  2. Ik loop weer vast bij het volgende probleem: Ik wil graag dat in D7 de meest succesvolle markt wordt weergegeven. Met de huidige formule doet ie dat al, maar wordt daar de markt weergegeven die absoluut het meeste goed is belegd. Ik wil graag dat die markt in D7 wordt weergegeven als het percentage in de rij van O2 tot en met O9 de hoogste is. Bijvoorbeeld: als het percentage van US-tech (zoals nu) de hoogste is in het rijtje (O2:O9), dan moet in D7 de waarde "US-tech" verschijnen. Als een andere markt in het rijtje (O2:O9) het hoogste percentage behaald, dan moet die markt in D7 worden genoemd. Dus niet zoals nu de absoluut meest voorkomende goed belegde markt. Ik heb tot diep in de nacht zitten proberen, maar het is mij niet gelukt. Graag uw hulp. Ik heb een nieuwe versie van het bestandje meegestuurd; deze vraag slaat niet op het vorige bestandje. IG-handelsonderzoek.xlsx
  3. Klopt. Ik had inderdaad een spatie laten staan. Nu werkt ie wel. Dankjewel. Ik kan weer verder.
  4. Bedankt Alpha. Helaas maakte het weghalen van de spatie niet uit. Goed idee om het Excel-bestandje mee te sturen. Bij deze gedaan. Ik benieuwd welke formule wel gaat werken. IG-handelsonderzoek.xlsx
  5. Hoi Alpha. Bedankt voor je hulp, maarrr.... Op =MODUS($M$17:$M$265) krijg ik de melding: #N/B. Op =INDEX($M$17:$M$265;MODUS(ALS($M$17:$M$265<>"";VERGELIJKEN($M$17:$M$265;$M$17:$M$265;0)))) krijg ik, net zoals bij mijn eigen formule, slechts een leeg veld te zien. Geen foutmelding, maar ook niet de waarde die het meest voorkomt. Zou het er mee te maken kunnen hebben dat de cellen M17 tot/met M265 cellen zijn met de volgende formules: =ALS(K17="GOED";B17;" ") Ben benieuwd.
  6. Als beginnende Excel-gebruiker kan ik uw hulp goed gebruiken. Ik wil uit kolom M, waarin veel lege velden staan, de meest voorkomende berekende waarde laten zien. Dat resultaat wil ik tonen in veld L2. Ik gebruik daar de volgende formule voor: =INDEX($M$17:$M$265;VERGELIJKEN(MAX(AANTAL.ALS($M$17:$M$265;$M$17:$M$265));AANTAL.ALS($M$17:$M$265;$M$17:$M$265);0)) Deze formule werkt. Alleen het resultaat is een leeg veld, want die komen volgens de formule het meeste voor. En ik wil graag de meest voorkomende berekende waarde in de kolom berekenen. Wie weet een manier? Of wie weet hoe de lege velden genegeerd kunnen worden? Ik hoor het graag.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.