Ga naar inhoud

Elmoren

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Elmoren's prestaties

  1. De formule (met dank voor de hulp van Plongske! cel A1 is een TEKSTVAK (eventueel laten voorafgaan door een ' =RECHTS(A1;2)*1=ALS(LINKS(A1;2)>RECHTS(JAAR(VANDAAG());2)97-REST(LINKS(A1;9)*1;97);97-REST(2000000000+LINKS(A1;9);97))
  2. Dag Marc en Plongske Bedankt voor jullie reactie! Marc, met dit bestand krijg ik geen goed resultaat. Plongske, de formule werkt wel voor mensen die geboren zijn in de 20e eeuw, maar geeft geen correct resultaat voor mensen die geboren zijn in de 21e eeuw. (Ik heb dit net uitgetest met iemand die geboren is in het jaar 2000. Omwille van de privacy kan ik natuurlijk geen geldig rijksregisternummer 'doorgeven'. dat begint dan bvb met 000630..... Ik heb al geprobeerd met de instellingen van cel met het rijksregisternummer op 'tekst' te plaatsen of 'aangepast met 11 x het cijfer 0'.... Mijn zoektocht gaat verder
  3. Kan iemand mij helpen met een FORMULE in excel (geen VBA) om de correctheid van een rijksregisternummer te weten aub. !!! Rekening houdend met de 20e en 21e eeuw !!! Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.