Ga naar inhoud

LGE84

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

LGE84's prestaties

  1. Nee, het probleem is nog steeds niet opgelost. Microsoft geeft toe dat het een probleem is met de update van Windows 10 (aanpassing privacy instellingen). Ze zijn aan het werken aan een nieuwe update. Ik hoop dat het probleem daarmee opgelost zal zijn.
  2. Dank u wel voor de hulp. Ik heb alles geprobeerd maar tevergeefs. Ik heb ook al Microsoft gecontacteerd maar ze vinden ook niets. Ik vrees dat er niet veel anders opzit dan outlook te dé-installeren en opnieuw te installeren in de hoop dat alles daarna ok is.
  3. Dank u. Het eerste had ik al gedaan maar het geeft niet de verwachte resultaten zoals vroeger (is nog steeds zeer traag). Het tweede zou ik willen proberen (controleren of de index is voltooid) maar kan u me zeggen waar ik "extra" vind? Dank bij voorbaat mvg,
  4. Hallo, Sedert 1 week kan ik geen zoekopdrachten meer uitvoeren in outlook 2007. Bij het ingeven van een zoekopdracht blijft outlook zoeken en komt er geen resultaat. Ik heb al mijn indexatie opnieuw laten lopen via dit https://support.office.com/nl-nl/article/Indexering-opnieuw-instellen-door-de-catalogus-van-Direct-zoeken-opnieuw-samen-te-stellen-213a2728-0ef4-427a-9bb2-aed329a59b17?ui=nl-NL&rs=nl-NL&ad=NL&fromAR=1 maar het probleem blijft. Kan iemand mij hierin raad geven? Dank u Met vriendelijke groeten,
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.