Ga naar inhoud

birdy58

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

birdy58's prestaties

  1. waar is mijn hoofdtelefoon headset icoontje naartoe ?? ik plug mijn geluids sintallatie in de uitgang van mijn laptop en heb dan perfect geluid via 5 boxen maar nu zie ik mijn headset icoontje niet meer staan hier in apparraatbeheer ! al sik in plug op laptop krijg ik alleen kraken maar geen geluid meer , dat is nu al 6 maand zo , heel triest ,alles geprobeerd ,nik sdat werkt , hoe krijg ik dat hoofdtelefoon icoontje weer in appraatbeheer ,bij de audio !!!??
  2. HELP in mijn apprraatbeheer zie ik geen icoontje meer van hoofdtelefoon ,wat ik vroeger altijd wel had ! waar is dat icoontje hoofdtelefoon plots naartoe ? ik kan nu alleen het blikkerige geluid van realtech gebruiken , die staat er nog wel , heel vervelend als je een pracht installatie hebt van 6 boxen die je gewoon inplugt in je hoofdtelefoon op je laptop , hemels geluid , en nu kan dat ineens niet meer , hoe komt dat ? hoe krijg ik dat hoofdtelefoon icoontje terug in mijn appraatbeheer ? al updates gedaan , lukt niet , inmiddels ook mijn icoontje van boombox is weg , een klein bluetooth boxsje dat ik ook al eens wandelend in badkamer of buiten gebruik , is ook weer ribbedebie , vervelend , waarom verdwijnen die steeds , hoe krijg ik dat hoofdtelefoon icoontje weer in apparaatbeheer ? zodat ik weer mijn geluidsketen kan inpluggen , wat ik al jaren deed , maar sinds mijn nieuwe SSD schijf heb ik dat icoontje niet meer gezien graag advies dank u bij voorbaad
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.