Ga naar inhoud

DVA

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

DVA's prestaties

  1. Hey, Ik heb gedaan wat je hebt gezegd. Oudere filmpjes staan nu weergegeven zoals bij jou, maar mijn nieuwe filmpjes hebben nog geen afbeelding. (kijk printscreen). Bedankt!
  2. Hey @porrelaar, bedankt voor je reactie! Ik heb het selectievakje uitgeschakeld en VLC media player gedownload, waardoor ik nu inderdaad mijn filmpjes terug kan bekijken. Weet jij misschien ook wat ik kan doen waardoor ik mijn volgende filmpjes gewoon terug kan bekijken in Windows media player? De bestandsnaam van mijn vorige filmpjes waren IMG_..., is het normaal dat dit gewoon kan veranderen, ik vind dit er nogal chaotisch uitzien. En is er ook iets dat ik kan doen zodat het standaard icoontje terug in een foto veranderd? (ik heb nogal veel filmpjes, waardoor het handig is om er een overzicht van te hebben). Alvast heel erg bedankt!
  3. Kan iemand mij helpen? Ik heb filmpjes van mijn Iphone naar mijn computer overgezet. Maar als ik ze wil afspelen is dit zonder beeld. Ook vind ik dat ze een rare bestandsnaam hebben. Heeft er iemand enig idee wat hiermee aan de hand is? Alvast bedankt voor de hulp!
  4. Probleem 1: Ik wil graag mijn foto's van mijn Iphone op de pc overzetten, maar ik kan de bestanden niet openen. Probleem 2: Enkele filmpjes die ik al heb overgezet van mijn Iphone op de computer, spelen enkel af met geluid en zonder beeld. Weet er iemand een oplossing voor deze problemen? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.