Ga naar inhoud

arnevanhees

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door arnevanhees

  1. Hallo iedereen, ik heb een vraagje ik heb namelijk kali linux persistence om mijn usb stick, (op de usb vind ik beter werken van een vm) maar ik wou ook eens parrot os gebruiken en ik vind het veel beter werken dus ik wou het in de plaats van kali linux gebruiken, ik heb daarom parrot os geinstaleerd via kali op een usb maar als ik het opstart dan slaagt het niets op dus de persistence schijf is niet goed geinstaleerd denk ik weet er iemand hoe ik een persistence schijf installeer en configureer?
  2. Als ik het wil verwijderen kom ik op de pup-up om het te verwijderen maar als ik op ongedaan klik dan gaat het scherm weg en gebeurt er niets.
  3. Beste mensen, Ik heb gisteren "free video to jpg converter" gedownload maar ik kon het niet verwijderen op het internet staan wel tips zoals het met revo uninstaller pro verwijderen maar dit helpt ook niet heeft iemand mischien een idee van hoe je het kan verwijderen via command promt ofzo? MVG
  4. Als je "Proximus mail gebruikt" zou het wel kunnen dat je er meerdere problemen mee zal hebben of krijgen als ik van jou was zou ik dit mail adres overzetten naar een mailserver van outlook of gmail daar heb je geen problemen mee en dan is het ook een stuk veiliger. Ik heb het zelf ook gedaan met Proximus mail naar hotmail. Hiervoor heb ik contact opgenomen met proximus.
  5. Betste mensen, Ik heb sinds even een probleem om mijn computer, het is namelijk dat er bij "DEZE PC" vele lokale schijven staan (zie foto) en die ik niet kan verwijderen Weet iemand wat dit is en hoe ik het kan verwijderen ? Alvast dank
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.