Ga naar inhoud

Salor

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Salor

  1. Bekijk de volgende links even dit is het grote topic over SP2 NL voor vista van Pc Helpforum zelf: http://www.pc-helpforum.be/f167/vista-sp2-nl-er-15993/ Veel voorkomende problemen met Vista Service Pack 2 kan u hier nalezen: Windows Vista Solution Center Wel lichts kan je hier iets vinden.
  2. Ik denk dat het opgelost is. Ik neem aan dat Guisvdleeuw dat zelf moet doen ?
  3. He, Mocht je op een laptop windows vista home basic tegen komen dan heb je een laptop met een het meest basic hardware wat je kan krijgen op de markt en zal ongeveer in de prijscatogorievallen van rond de 399 t/m 499 max. windows vista home basic is daarom ook het meest lichste varieand van vista en is alleen bedoel voor internet, msn, enz. windows vista home premium daar in tegen is meer gericht op multimedia er zit daarom ook MCE in of ook wel Windows Media center. De hardware die je dan tegen komt is dan van better Kwaliteit en heeft meer power
  4. Gebruik de gewoon de 32bit IE van windows. In windows 64bit vista zit standaart de 32bit als de 64bit. Op bij zou je gewoon flash moeten installeren. mocht het nog niet lukken dan zou je firefox kunnen gebruiken werkt gewoon op 64bit. Laat even weten of je er uit komt. ;-) ff voor de duidelijkheid een paar screenshots.... en Check het volgende ff Microsoft Internet Explorer In Microsoft Internet Explorer kijkt u eerst rechtsonder in de statusbalk van de webbrowser in welke zone de website zich bevindt. Dit kan zijn het Lokale Intranet, Internet of Vertrouwde websites. Vervolgens gaat u naar het menu Extra > Internetopties. Daar klikt u op het tabblad Beveiliging (Security) Vervolgens klikt u op de zone waarin de website zich bevindt. Via de knop Aangepast niveau krijgt u een uitgebreid overzicht met mogelijkheden. Zoek hier naar Scripting > Active Scripting en schakel dit in. Vervolgens bevestigt u dit met OK totdat u zich weer in de webbrowser bevindt. Daarna kunt u gebruik maken van de website. Mozilla Firefox In Mozilla Firefox gaat u naar het menu Extra > Opties. Vervolgens klikt u op Inhoud. Daar vinkt u Javascript inschakelen aan. Dan klikt u op OK om de wijziging te bevestigen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.