Ga naar inhoud

Ron68

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Ron68's prestaties

  1. Ok. Ik heb die test uitgevoerd. Hier zijn die bestanden. Ik heb ondertussen ook geupdatet naar versie 1809, maar geen soelaas. Hiermee zie ik mijn mappen niet terug. Dank om die 2 bestanden in te kijken. FRST.txt Addition.txt
  2. Neen. Het is niet de eerste keer dat die mappen van het bureaublad verdwijnen. Telkens als er een bijwerking van Windows 10 is. Raar maar waar, soms komen de mappen vanzelf terug op het bureaublad.
  3. Het waren wel degelijk mappen met diverse tekstbestanden in.
  4. Ik heb Windows 10 1803. Op nieuwjaarsdag was er een automatisch bijwerken van Windows 10. Sommige mappen zijn nu van mijn bureaublad verdwenen. De zoekfunctie van Windows explorer vind ik ze ook niet meer terug.
  5. Toch wel. Het is blijkbaar nodig om tenminste 3 keer de PC uit- en aan te schakelen en telkens lang te wachten. Windows 10 geeft geen enkele aanwijzing om zelf de PC uit te schakelen.
  6. Tijdens een update van Windows 10 is mijn laptop blijven hangen. Er is nu enkel nog eeuwig pinken van de quick launch bar op een zwart scherm. Het start menu is niet beschikbaar. Evenmin rechtermuisknop menu. Ctrl Alt Delete lukt, maar taakbeheer is niet beschikbaar. Wat nu?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.