Ga naar inhoud

JasonFuzz

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

JasonFuzz's prestaties

  1. Na het denken van men netwerkkaart heb ik mij een nieuwe pcie kaart gekocht en geïnstalleerd, maar steeds nog zonder succes.. aldus.. de verbinding herkent hij van mijn tp link netwerkkaartje.. ten einde raad!
  2. Beste Falstring, dit is men pc.. https://support.hp.com/nl-nl/document/c01923201 Al een ouder model he heb ik geprobeerd, alsook de Powerline's (die 1ne op de modem en die in heet tuinhuis).. nu.; mijn powerline in men tuinhuis gaat met een UTP kabel naar mijn desktop.. maar heb dus ook geen lanverbinding, als ik ga kijken bij apparaatbeheer, zie ik dat er een probleem is bij men Realtek PCIE GBE Family Controller. de laatste drivers van realtek gehaald.. http://realtek-download.com/realtek-pcie-gbe-family-controller/ (die eerste) en die all in one ook eens geprobeerd. men lan zit ingebouwd op men moederbord. nu kan ik hem ook niet verwijderen (de software dan) dus denk ik dat er daar iets aan scheelt, waardoor men lanverbinding niet werkt, en zo men wifi ook niet kan door werken? zou dit kunnen? Wat zou ik kunnen doen? Dank voor alle hulp!!
  3. Beste, blijkbaar komt mijn probleem regelmatig voor.. wel, in onze woonkamer staat een laptop die via een Telenet model met WiFi in verbinding (die nog steeds werkt) En helemaal achteraan men huis/tuin, staat een studiootje voor men muziek waar ik beschik over een desktop pc die via een powerline AV 500 wifi extender in verbinding ligt via een utp kabel naar men desktop.. op zowel internet op men desktop te hebben en WiFi in de tuin.. wat alsook altijd gewerkt heeft. Nu tot vorige week ik men desktop aanzet en geen verbinding meer kan maken.. alsook men WiFi verbinding.. die hij wel vind maar telkens de melding geen internet verbinding (op IPhone 6) en via men desktop geeft hij openstaat netwerk.. verbonden / beperkte toegang. Maar geen internet toegang.. bij probleem oplosser.. er is een probleem bij de breedbandmodem/router. En daarbij staat ongeldig ip adres.. vandaag heb ik eens een d-link wireless USB stick gekocht en vind mijn draadloos internet (powerline) 100% signaal sterkte waarbij hij dan ook een ip weergeeft van 168.x.x.x maar probeert telkens de verbinding te maken.. ben echt ten einde raad! Hopelijk kunnen jullie mij helpen! hartelijk dank. Jason Fuzz
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.