Ga naar inhoud

zeddron

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

zeddron's prestaties

  1. Niemand die hier een oplossing voor weet? Gisteren eens een test gedaan met MSI-Afterburner en alles is ok qua cpu- en gpuverbruik alsook de temperaturen. Alle nodige drivers zijn up to date , maar het probleem blijft zich voordoen. Grts
  2. Hallo, een vriend van mij heeft de laatste tijd veel last van framedrops tijdens het gamen. Hij heeft soms drops van boven de 100 fps tot onder de 10 fps. We komen er niet aan uit aan wat het zou kunnen liggen. De games waar het vooral in voorvalt is Playerunknowns Playground en nu ook al bij CSGO ,terwijl het ervoor wel goed lukte om het te spelen. Hijzelf denkt aan een nieuwe cpu te plaatsen maar ikzelf vind het mss een drastische beslissing. Zou dit al lukken met een upgrade van 8GB naar 16GB? Bijgevoegd vind je de specificaties van de pc. Alvast bedankt voor de hulp. Grts.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.