Ga naar inhoud

TUKTUK

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

TUKTUK's prestaties

  1. ik kan klikken op instellingen maar het deel: 'Toepassingen > Toepassingen beheren om een toepassing te verwijderen.' vind ik niet. is er nog een andere bewoording mogelijk?
  2. hallo sorry. Ik dacht dat het topic niet gezien werd. ik heb alles disabled die ik kon. De tablet draait stabiel maar ik durf wifi niet aan te steken want dan begint alles opnieuw. De programma's die je disabled blijven gewoon staan, is er een mogelijkheid om dit definitief te verwijderen? Vriendelijke groeten Nele
  3. Hallo ik heb al verschillende dingen geprobeerd maar ik krijg dit virus maar niet weg. ik heb de fabrieksinstellingen geprobeerd , hard reset, veilige modus... Wie weet raad? Groetjes
  4. Niemand een idee over hoe ik van dit virus afgeraak? Alvast bedankt!
  5. Hoi Heb ik geprobeerd en dit werkt niet. Groetjes
  6. Hallo ik ben al uren aan het 'foefelen' om dit virus te verwijderen maar wat ik ook probeer het blijft op de tablet staan. verder heb ik ook het probleem dat ik geen wifiverbinding meer kan maken. of er komen contant popups of wanneer ik in veilige modus sta maakt hij geen connectie. ik ben radeloos. ik heb de fabrieksinstellingen geprobeerd , hard reset... Wie weet raad?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.