Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

luuk

Lid
 • Aantal items

  3
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. geluidskaart

  Bedankt voor je advies superjona, is het zeker dat deze kaart in mijn moederbord past; dan ga ik de kaart zeker aanschaffen.
 2. egaal geluid

  Ik gebruik om mp3 op te nemen altijd Nero en die heeft die toepassing ook.
 3. geluidskaart

  Beste forumleden, Ik ben van huis uit een pure hifiliefhebber en speel de laatste de laatste tijd heel veel af via wineamp of een andere vaste onlinezender. Mijn pc met Asus P8h77-vle moederbord is voorzien van een realtek driver (laatste versie) (W10). DE pc staat gewoon bekabeld aangesloten op een Marantz pm 8003 en Monitor audio Bronze 6 vloerstaanders via 3.5jack naar 2 keer tulp. Als hifi-liefhebber ben je altijd op zoek naar het summum van geluid en ik vroeg me af of het toevoegen van een geluidskaart dit nog kan verbeteren. Ik weet dat er externe en interne geluidskaarten zijn (ik prefereer een interne) Mijn vraag is dan ook of dit een verbetering gaat opleveren. Het geluid wordt gewoon weer gegeven in stereo en dat blijft zo (dus geen 5.1 of 7.1 geluid) Wat is jullie advies voor nog verbetering hier in? Zo ja welke geluidskaarten zijn echt goed en aan welke prijsklasse moet ik gaan denken? Met een vriendelijke groet, luuk
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×