Ga naar inhoud

jantd

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

jantd's prestaties

  1. Bedankt voor je reactie, kape. Ik heb intussen van een collega bruikbaar antwoord gekregen. Blijkbaar heb ik standaard ingesteld op Word: pagina-indeling in 3 kolommen waarbij de eerste kolom zo breed is dat ze de hele pagina beslaat en de 2 volgende kolommen volledig buiten de rechter marge vallen. Vanaf dat de eerste kolom vol is tik ik dus in de 2de die volledig buiten beeld valt. Zo zit dat.
  2. Beste bollebozen, Ik heb sinds enige tijd het probleem met Word 2007 dat telkens ik een nieuw document heb aangemaakt en ik de eerste pagina heb volgetypt, ik het vervolg van mijn werk niet meer zie. Ik heb het dan over de afdrukweergave die default aanstaat. Als ik de weergave verander in weblay-out dan zie ik wel alles. Als ik het document afdruk doet hij ook enkel die eerste pagina. Als ik het doormail naar iemand anders ziet die (ook weer in de afdrukweergave) ook enkel de eerste pagina. Als ik een oud document opendoe kan ik ook de volgende pagina's bekijken en bewerken. Iemand een tip om dit op te lossen? Jantd
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.