Ga naar inhoud

hoskim

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

hoskim's prestaties

  1. Mijn desktop Lenovo pc staat al een jaar of 2 in de kast en werd niet meer gebruikt. Sinds gisteren heb ik hem weer uit het stof gehaald om terug te gebruiken. De pc start op, maar windows 10 helaas niet. Ik krijg volgende opties (zie bijlage) maar geen werkt. Ik heb een herstel usb stick aangemaakt, wanneer ik deze insteek kan ik op herstellen klikken. Tot 30% loopt alles goed, en dan komt er weer op dat er iets is misgelopen en het herstellen mislukt is. Iemand een idee of dit nog op te lossen valt?
  2. @droske Geen probleem hoor! Alle stapjes uitgevoerd, netwerk is nu particulier! Internet is echter nog steeds heel traag en krijg nu ook geregeld blue screen... Ga er eens mee terug gaan naar de winkel met garantie denk ik. Bedankt voor je hulp!!
  3. @droske Dankje voor je spoedige reactie! Lijkt me inderdaad op een openbaar netwerk te staan. Internet werkt nu af en toe, maar wel super traag.
  4. Ik heb sinds 2 weken een nieuwe lenove desktop (windows 10). De eerste dag was mijn internetverbinding zeer traag, maar na 2 dagen was dit probleem weg. Sinds een paar dagen kon ik het grootste deel van de dag niet verbinden met internet (er waren geen draadloze netwerken beschikbaar). Er werd mij dan aangeraden om een USB adapter (5GHz) te kopen die verbindt met het draadloze netwerk vermits mijn desktop dit niet meer wou doen. In het begin werkte dit super goed en was mijn internetverbinding nog nooit zo snel geweest, maar sinds gisteren heb ik het porbleem terug. Volgens mijn computer zelf en het programma dat bij de USB hoort ben ik verbonden met internet en is mijn verbinding goed. Toch heb ik echter geen internet. Surfen, downloaden, mails, online spelletjes, ... werken allemaal niet. Soms werkt het internet voor een paar seconden, maar valt dan direct weer terug weg. Iemand enig idee wat het probleem kan zijn? PS. Alle andere aparaten zoals laptop en smartphone hebben wel een goede draadloze internetverbinding.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.