Ga naar inhoud

Joel

Lid
  • Items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Joel

  1. Hallo kweezie wabbit , Bedankt om te reageren op mijn noodkreet ! Want zoals je weet ... Hmmm ... Echt wel teveel om op te noemen ! Noem een site op het internet waar je Nederlandse of zelfs Engelse subtitles kunt downloaden voor gelijk welke film, ik ben daar geweest en heb ze gedownload voor die specifieke film. Ik begrijp er niets van want vroeger is het mij altijd gelukt om de ondertitelingen van de desbetreffende websites in te voegen. De film heb ik gedownload op Isohunt met en van U-torrent.
  2. Hallo iedereen , Ik heb op verschillende websites verschillende ondertitelingen gedownload voor een film die ik op dvd wil branden. Ik heb dit nogal gedaan en nooit problemen mee gehad. Nu wil Dvd Flick geen enkel van de gedownloade ondertitels en bestanden aanvaarden. Ik heb al op elke website voor ondertitels bestanden gedownload en die proberen in te voegen bij Dvd Flick. RAR-bestanden, ZIP-bestanden, SRT-bestanden, noem maar op, ik heb het geprobeerd. En de vorige keren was dat altijd perfect gelukt met de gedownloade ondertitelingen van diezelfde websites ! Nu zegt Dvd-Flick plots dat de gedownloade bestanden ofwel corrupt zijn, of krijg ik de melding dat Dvd-Flick alleen textuele bestanden aanvaard. Geen grafische ... Ik dacht dat ondertitelingen toch wel in eerste instantie textueel zijn ... En zeker die die ik heb gedownload. Daar zaten toch zeker textuele tussen. En daarbij ... Waar doen die eigenlijk zo moeilijk over ??!!! ondertitelingen zijn ondertitelingen !!! En alleszins als het voor de desbetreffende film is ... Weet iemand hoe ik dit kan oplossen of wat er aan de hand is ? Weet iemand de oplossing voor dit verschrikkelijk idioot probleem ? Met wat voor onnozeligheden je allemaal problemen kunt hebben de dag van vandaag !!!
  3. Hallo Kape en Jean-Pierre , maar ik heb alleen maar op het knopje "meer opties" gedrukt om een emoticon in te voeren ... Ik heb Uniblue definitief van mijn computer kunnen verwijderen ! Dat probleem zouden we dus al als opgelost kunnen markeren ! Ik zou jullie hierbij nogmaals alletwee willen bedanken voor de ondersteuning en hulpverlening en om te reageren en deel te nemen aan deze discussie ! Acer eAudio Management is voor mij nu niet zo'n groot probleem alsdusdanig. Telkens ik de computer opstart moet ik de instellingen van het geluid terug juist zetten. Het staat altijd op film, dan moet ik het terug op muziek zetten en de voorkeur kiezen, etc. en dan terug afsluiten ... Dat zijn toch heel wat muisklikken en werk telkens als je de computer terug opstart. Het zou toch maar normaal zijn dat dat blijft staan op de instelling die je hebt gekozen toen je de computer uitschakelde. Ik kan mij niet voorstellen dat dat normaal is. Ik zal in elk geval blijven zoeken en eventueel nog eens proberen om contact op te nemen met Acer. Maar normaal gezien weten die mensen zeker ook van niets en doen ze alsof ze het ding nooit ontworpen hebben ... Ik kan alleen maar hopen dat iemand dit hier leest en weet hoe je het geluid van Acer eAudio Management op een Acer Aspire 8930G kunt vastzetten, zodat je niet telkens door heel die procedure moet bij het opstarten. Bij deze een oproep misschien ... Is daar dan niemand die weet hoe je dat moet vastzetten ??!!!
  4. Wishfull thinking ! , Maar ik zal proberen om het bericht opnieuw te schrijven in zijn oorspronkelijke staat. Wat niet makkelijk zal zijn, maar goed ... Onder het motto "shit happens" dan maar ...
  5. Hallo Jean-Pierre , Ik was zonet een heel interessant bericht aan het intypen waar ik toch heel wat werk en tijd heb ingestoken. Redelijk lang ook. Ben daar toch een uur mee bezig geweest. Toen het bericht afgewerkt was klik ik op de knop "Meer opties" om een emoticon toe te voegen en wat blijkt ?!!! Gans mijn bericht weg ! Alles voor niets ! Al dat werk en die moeite voor niets ! Als dat valt onder de categorie meer opties ... Ik ben razend nu ! Echt razend !!! Is er een manier om het geschrevene terug op te halen of terug te krijgen ?!? Ik durf wedden van niet ... ! Want ik kan onmogelijk alles opnieuw intikken ! Daar is veel tijd en werk ingegaan en het zou hetzelfde niet zijn ook ...
  6. Ik heb zonet nog eens gezien bij systeemherstel. Ik kan op dit ogenblik kiezen tussen 9 herstelpunten waaronder 5 van gisteren, 3 van eergisteren en ééntje van 8 maart. Dat kan toch niet ? Waar zijn die oudere herstelpunten ? Dat is toch geen systeemherstel als je maar 2 of 3 dagen in de tijd kunt terugkeren ?!! Was dat gebeurd enkele dagen terug dan was het zelfs de moeite niet om systeemherstel uit te voeren en zou ik het ook niet gekund hebben. Wat is hier eigenlijk allemaal aan de hand ... ?
  7. Hallo Kape , Bedankt om deel te nemen aan deze discussie ! Bij systeemherstel kun je slechts kiezen tussen 4 of 5 herstelpunten. Datgene wat daar het dichtst bijligt is 22 of 23 februari. Veel te ver weg van de download. Ik heb ondertussen heel wat interessante programma's gedownload die ik niet zomaar op 123 kan terugzetten. Ik dacht aanvankelijk ook dat je een specifiek tijdstip kon instellen met systeemherstel juist voor de download, maar blijkt niet zo te zijn. Zelf een herstelpunt aanmaken gebeurt nu op dit ogenblik en is bedoeld om te gebruiken in de toekomst. Wat ik niet logisch vind, maar ja ... En waarom worden er niet automatisch meer herstelpunten aangemaakt ? Want wie maakt nu elke dag een herstelpunt aan vooraleer hij een gevaarlijke download uitvoert waarvan hij het bestaan nog niet eens weet ... ?!? Of het zou moeten zijn dat jullie mij van het tegendeel kunnen bewijzen en dat het wel mogelijk is, zou des te beter zijn voor mij, maar ik heb het in elk geval niet gevonden. Echt wel een beperkte keuze in herstelpunten dus.
  8. Hallo Jean-Pierre , Ik was mij juist nog iets aan het afvragen. Kan je zelf de datum en het uur uitkiezen als je systeemherstel doet ? Ik heb ernaar gezocht en ben bijna zeker van niet. Anders zou ik kunnen teruggaan naar het moment juist voordat ik Uniblue heb gedownload ! Dat zou natuurlijk een uitstekende oplossing zijn, maar ik denk niet dat je dat zelf kan uitkiezen zo gelijk wanneer. Ik zou natuurlijk wel die specifieke datum kunnen afwachten en dan systeemherstel doen. Wat denkt u daarvan ? Groetjes !
  9. Ik heb de computer teruggezet. Lukte pas na de derde keer proberen met een herstelpunt de dag voor gisteren. Juist voordat ik Hijack This had gedownload. Uniblue is natuurlijk terug nu, maar er waren teveel recent gedownloade programma's die ik kwijt was. Ik zou HIJ nu opnieuw kunnen downloaden. Mijn eAudio probleem was niet verholpen door het herstel. E-Audio heeft nog nooit gewerkt op deze computer. Dat is al sinds ik hem gekocht heb. Met haperen bedoelde ik precies zo nu en dan bevriezen, slow-motion en dan eens snel werken en dan weer een stukje traag. Variërend in verschillende momenten. Ja ik heb al contact opgenomen, maar ben daar niet in verder gegaan omdat het veel te omslachtig is. Eerst vragen ze je om een vragenlijst van drie bladzijden in te vullen. Wat mijn schoenmaat is en welk kleur van ondergoed ik draag en allemaal vragen waar ik totaal geen antwoord op weet. Duurt een eeuwigheid tegen dat ik die vragenlijst zou zijn doorgekomen ! Dan zeggen ze dat ze je binnen de zoveel tijd zullen contacteren : nooit dus ... of ook een eeuwigheid ... En telefoneren naar die mensen doe ik ook nooit meer ! Dat kost stukken van mensen en duurt ook een eeuwigheid met als resultaat een eindeloze discussie die weeral eens op niets uitdraait ! Begin ik zelfs niet meer aan ! Als je al iemand aan de lijn krijgt ... Nadat je 100 x bent doorgeschakeld en je een keuze hebt moeten maken tussen duizend verschillende opties om doorheen dat menu te geraken en nummertjes op je telefoontoestel te kiezen. Waar je dan nog eens heel lang moet over nadenken welkeen je indrukt ... Eigenlijk is die eAudio Management nog het minst van mijn problemen geworden nu. Mijn besturingssysteem is Windows Vista Home Premium 2007 als ik mij niet vergis. Ja, met die updates die je om de haverklap moet doen weet je dat natuurlijk ook niet meer juist ... Zo ... , de soep is klaar om geserveerd te worden nu ... Aan u of je ze nog wilt opdrinken ... hmmm ... ! Ik zou dat logje wel willen doorsturen naar de specialisten, maar die sneltoetsen die je mij opgaf werken niet op mijn computer en ik kom uit op een website van HIJ waar ik totaal niet weet wat ik moet doen of aanvangen. Maar ik zou het wel willen doen.
  10. Hallo Jean-Pierre , Ik heb systeemherstel gedaan. Uniblue is nu definitief van mijn computer. Alleen twijfel ik nog een beetje of ik het niet terug ongedaan zou maken. Er zijn toch wat interessante programma's die ik onlangs had gedownload en gebruikte ook weg nu. Waaronder Hijack This. Die zou ik dus terug moeten downloaden nu. Ook heb ik heel wat dingen terug moeten juist zetten die ik onlangs had veranderd. Ik wist niet juist hoe ik het moest doen om een wat recenter herstelpunt te maken. Ik heb ook wel een beetje het gevoel dat ik heb vals gespeeld met dit te doen. Begrijpt u ? Er zijn nog wat andere dingen die opkomen als ik opstart, maar Uniblue is weg nu. Ik weet niet of het goed of slecht is wat ik heb gedaan. Allemaal zo ingewikkeld. Ook vraag ik mij af of dat systeemherstel wel goed is voor je systeem. Hoe gek dat ook mag klinken ... Mijn computer werkte precies sneller voordat ik herstel deed. Nu hapert hij precies wat hier en daar. Ik krijg er ook redelijk genoeg van eigenlijk en is deze discussie niet wat uit de hand aan het lopen vindt u ... ? Hmmm ... ! Wat is uw mening ? Wat is uw advies ? Wat denkt u dat nu het beste is om te doen ? Na deze misschien best een rustpauze inlassen ... Time out ! Let me know what you think !
  11. Ik heb met HJT Uniblue en Launch manager zelf geselecteerd en definitief van mijn computer gedaan (deleted and fixed checked). Toch blijft Uniblue terugkomen kort nadat ik de computer opstart. Het blijft zo'n 30 sec. staan en verduisterd heel mijn scherm. Ik heb hetzelfde een tijdje voorgehad met Java-Script. Dat heb ik gewoon kunnen uitschakelen bij msconfig. Dit blijft steeds terugkomen. Na zo'n 30 sec. verdwijnt het en is het alsof het er nooit geweest is. Om hulp te halen bij die specialisten lijkt mij heel veel werk en wat ingewikkeld voor mij. Zal veel tijd in gaan. Wat denkt u van dit alles ? Ik had gehoopt dat je via dit bericht wat extra informatie kreeg. Ik weet niet of ik er goed aan gedaan heb om Launch Manager ervan te werpen ... Ik denk dat het best is om te stoppen met zelf foefelen, maar mezelf kennende ... Heeft u nog enkele interessante ideeën of ingevingen ?
  12. Hallo Jean-Pierre , Ik heb ook Trend Micro Anti Virus en heb zojuist een full system scan uitgevoerd met als resultaat 0 beveiligingsproblemen. Ik heb nu al HijackThis gedownload en op mijn computer staan. Ik zag dat het ook van Trend was en dat stelt me gerust. Alleen begrijp ik nu niet echt wat ik moet doen om dat specifieke piraatprogramma genaamd "Uniblue Registry Booster" van mijn labtop te verwijderen. Hoe moet ik dat aanpakken ? Of wil je dat ik eerst heel de boel nog eens scan met Hijack ? En hoe kan ik Uniblue van mijn systeem krijgen ? Ik heb gemerkt dat deze namiddag toen ik bezig was op mijn computer er toch wat vreemde dingen gebeurden ... Oude programma's die ik al heel lang had weggedaan kwamen plots op mijn scherm in 100 tot 500 voud ! Allemaal schermpjes over heel mijn scherm die ik met al de moeite van de wereld kon afsluiten. Man dat was zweten ... Kiwee en internet explorer, allemaal dingen waarvan ik dacht dat ik ze had weggedaan en er voorgoed van af was ... Heb dan opnieuw opgestart en een full system scan gedaan. Blijkbaar zitten er nog wat lijken in de kast ... Wat denk je ? Wat wil je dat ik doe nu ? En wanneer zal dit alles eindigen ? Wat een smeerlappen daar van Uniblue ! Is dat nog normaal ?! Idioten !!! Nog een geluk dat er mensen als u zijn ...
  13. Hallo Jean-Pierre , Zal ik proberen ! Maar ik zit sinds gisteravond nog met een bijkomend probleem. Na lang zoeken heb ik op 1 van de vele websites waar je "zogezegd" een Free Download van Acer eAudio Management kunt doen, wat uiteindelijk allemaal leugens zijn om je op te zadelen met nieuwe problemen en reclame te maken voor andere probleemprogramma's ... , iets anders meegemaakt ! Naast de knop voor de download van eAudio Management boden ze mij aan om een gratis scan uit te voeren. Ik wou dat niet en probeerde op de downnload button van eAudio te drukken omdat ik de onweersbui al zag hangen ... Nu bleek de scan geen vrij aanbod te zijn, want algauw bleek dat de download niet van start kon gaan als je niet eerst de "gratis" scan uitvoerde ... Dat heb ik dan maar gedaan zodat ik vlug Acer eAudio zou kunnen downloaden daarna. Na de "Free Scan" zeiden ze dat er vanalles mis was met mijn computer (wat geen waar is want ik scan regelmatig en mijn vooropstaande beveiligingsfirma zegt dat er 0 problemen zijn op gans mijn systeem) en dat ik hun product moest kopen om het te herstellen. De vrije scan heb ik moeten downloaden natuurlijk ... Nu zit ik opgescheept met een vreemd programma genaamd "Uniblue Registry Booster" wat, zoals ik had gedacht zich blijft aandringen telkens als ik mijn computer opnieuw opstart. Heb al geprobeerd om het af te vinken bij msconfig (opstarten) maar zelfs dan blijft het steeds terugkomen. Dat is dan wat ze noemen van de regen in de drup ... En O ja ... tussen haakjes ... Na de download van Uniblue was er geen mogelijkheid meer om eAudio te downloaden ! Ik kan niet begrijpen dat dergelijke gangsterpraktijken aan de hand zijn! En is dit eigenlijk wel wettelijk ?!? Waarom doet niemand daar iets aan ?!? Nu vraag ik mij af hoe ik dat vervelend programma van mijn computer moet krijgen telkens als ik hem opnieuw opstart dringt het zich op in full screen modus alsof het het belangrijkst van allemaal is ... !
  14. Hallo Jean-Pierre , Na lang zoeken heb ik Acer eAudio Management kunnen downloaden. Maar ik krijg de melding dat mijn machine/computer niet geautoriseerd is om het bestand te installeren. Dus ik kan niet aan de set-up beginnen.
  15. Hallo Jean-Pierre , Bedankt om zo snel te reageren ! Neen, ik heb nog niet geprobeerd om de tool te verwijderen en opnieuw te installeren. Heb wel overal gezocht bij eigenschappen en zo of ik iets kon aanvinken, maar het is er niet. Natuurlijk zijn er geen cd's bij de laptop waarop die eAudio Mangagement staat ... Hmmm ... (grapje !) Maar ik zou het wel opnieuw kunnen downloaden vanop het internet. Denk je dat het dan zou werken ? Waarom zou het dan wel werken ? Ik wil het in elk geval wel eens proberen en heel erg bedankt om zo spoeding te reageren !
  16. Hallo iedereen , Ik heb een probleem met mijn Acer Aspire 8930G en dat kan je gerust een understatement noemen ! Het ding is mij aan het dood doen ! Dit probleem is slechts het topje van de ijsberg van al de problemen die ik al gehad heb met deze labtop. Maar een mens moet ergens beginnen ... Hier komt het : Telkens als ik de computer opnieuw opstart, moet ik de instellingen van Acer eAudio Management opnieuw instellen. Dat betekent telkens opnieuw het juiste geluid kiezen, de soort, etc. Ik heb al overal gezocht en alles geprobeerd, zelfs op het internet, zonder resultaat ! Is er iemand die weet hoe ik dat kan vastzetten zodat ik niet steeds opnieuw het geluid moet instellen als ik de computer opstart ? Ik zou het maar normaal vinden dat de instellingen voor geluid onverandererd blijven als je de computer opnieuw opstart ... Ook denk ik dat het motto bij Acer is : waarom de dingen makkelijk maken als het moeilijk kan ? Ik denk dat Acer experimenten uitvoert en ons gebruikt als proefkonijnen ! Iemand moet eens luidop spreken en zeggen dat het genoeg is ! Ik heb al over vanalle soorten problemen gelezen met deze labtop op het internet ... ! Je houdt het niet voor mogelijk ! IK HEB ER GENOEG VAN !!! Zou het kunnen dat bepaalde mensen nog andere dingen te doen hebben dan dag in dag uit computerproblemen op te lossen ??
  17. Hallo, Ik heb om de haverklap dat mijn bureaublad verdwijnt. Dat moet dan plaats maken voor een wit scherm waar je niks kunt mee aanvangen. Is er iemand die mij kan helpen a.u.b. ?! Ik heb een tijdje terug al een vraag gepost i.v.b. daarmee. Ik word daar zot van !
  18. Hallo, Ik heb altijd dat mijn bureaublad verdwijnt kort nadat ik mijn computer heb opgestart. Dit moet dan plaatsmaken voor een wit scherm of venster dat ik niet kan sluiten of wegkrijgen. Er is zelfs geen taakbalk. Je kan er niets mee aanvangen! Ik moet dan de windows-knop indrukken om mijn taakbalk tevoorschijn te halen en op de knop bureaublad drukken. Dan heb ik mijn bureaublad terug, maar gelijk welke eerstvolgende functie ik dan probeer uit te voeren begint alles opnieuw. Dit is begonnen kort nadat ik Windows Live Messenger heb gedownload. Kunnen jullie mij helpen met dit zeer vervelende probleem? Alvast bedankt!
  19. Ik zal het eens proberen. Vriendelijk bedankt!
  20. Goede vraag. Ik heb gewoon een betaling proberen te verrichten op hun aanvraag. De maand proefperiode is vervallen vanaf gisteren. Ik weet het eigenlijk niet.
  21. Hallo, Ik heb geprobeerd de beveiliging voor mijn labtop en router bij een firma te verlengen. Ze weigeren mijn betaling omdat ik geen vat-nummer kan ingeven. Iets wat ik niet heb, zoals zoveel mensen denk ik. De router werkt echter met de beveiliging van deze firma alleen. Ik zit nu reeds dagen zonder beveiliging. Wat kan ik doen? Ze antwoorden niet. Kunnen jullie mij helpen met dit probleem? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.