Ga naar inhoud

abra_

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

abra_'s prestaties

  1. Het gaat om een MSI H55M-E33. Oké, ik zat er sowieso al over na te denken om een nieuw moederboard + processor te kopen, maar hoe kan ik het beste toetsen of mijn andere hardware ook beschadigd is?
  2. Wat voor pc: Ik gebruik mijn PC nodig om games te spelen, ik speel veel Battlefield 1 Budget: Ik wil hier ongeveer 250/300 euro aan uitgeven, als er heel veel verschil zit en het kost een paar tientjes meer is dat geen probleem Overklokken: Nee ben ik niet van plan Later upgraden: Zeker Mijn huidige setting is als volgt: Computer hardware: i7 860 (deze moet dus vervangen worden) 8GB Kingston geheugen Nitro Radeon r9 380 videokaart 2 TB SATA 2 hardeschijf 265 gb Samsung 840 SSD Bonus vraag: ik heb nu een 430 watt voeding, zal deze nog steeds voldoen? Ik kijk uit naar jullie advies!
  3. Ik heb deze week kortsluiting gehad en kwam er al snel achter dat deze werd veroorzaakt door de 650watt voeding in mijn pc. Nu had ik nog een 500 watt voeding liggen, dus die heb ik er snel even aan gehangen om te kijken of hij het nog doet. Dat deed hij dus niet, hij start voor 1 a 2 seconden en gaat dan uit. Vervolgens na 3 a 4 seconden doet hij hetzelfde kunstje weer enzovoort. Nu schijnt dit te kunnen liggen aan doorgebrand RAM, deze heb ik vervolgens er uit gehaald maar hij blijft het doen. Hij komt dus ook niet in de BIOS ofzo. Denken jullie dat mijn moederbord aan vervanging toe is? Of is er een ander probleem gaande? Bvd! Computer hardware: i7 860 8GB Kingston geheugen Nitro Radeon r9 380 videokaart 2 TB SATA 2 hardeschijf 265 gb Samsung 840 SSD WhatsApp Video 2017-08-02 at 23.46.47.mp4
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.