Ga naar inhoud

natje

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

natje's prestaties

  1. Idd dat is ook de meest logische vraag die u stelt, dus zal ik het u beter uitleggen. ik heb dit toestel 2de hands gekocht zonder wachtwoord ingesteld!! Maar ik had mijn pc uitgeleend aan mijn zoon, toen ik op vacantie ging en deze zijn vriendin heeft er toen een wachtwoord ingezet met als geheugen steuntje Harley, maar ze zijn nu geen stel meer, en zij wil hem dus ook niet dat wachtwoord geven, en uiteraard zou ik kunnen formateren en terug een nieuwe xp versie erop zetten, maar het probleem is dat er vele afbeeldingen instaan die ik niet kwijt wil!! dus vraag ik aan u of er geen methode is om dat wachtwoord eruit te halen??
  2. hallo, ik heb een packard Bell dot 2009, en iemand heeft een wachtwoord ingesteld en weet het netmeer, en nu kan ik dus nietmeer aanmelden!! hoe kan ik dit terug eruit halen?? mvg ikke
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.