Ga naar inhoud

schutter

Lid
  • Items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

schutter's prestaties

  1. Ik weet niet, of de vraag hier hoort, maar ik ben op zoek naar niet al te dure software om websites te maken/bouwen. Misschien heeft iemand een goede tip. Op dit moment werk ik nog met de hopeloos verouderde frontpage en en met webtodate.
  2. Een vraag heb ik nog: alles wat bij de Adwcleaner in quarantaine is geplaatst, kan ik dat verwijderen?
  3. Hoi, het is met net gelukt om Dukto weer aan de praat te krijgen, nu ook vanuit de laptop. Mijn McAfee heeft een optie ''thuisnetwerkverdediging''. Hierin kun je de pc of laptop als vertrouwd classificeren. Dit heb ik gedaan en voila, Dukto doet het weer. Mocht iemand anders hetzelfde probleem hebben, kun je hem/haar hiermee misschien helpen. Bedankt voor alle moeite bij het proberen op te lossen van mijn probleem. Ook ben ik er achter gekomen waarom oudere herstelpunten niet meer te benaderen zijn. De backupruimte moet worden vergroot, dan blijven ze aanwezig. Groetjes, Wil
  4. Er is een mogelijkheid om Ducto weer aan het lopen te krijgen. Daarvoor zou ik een herstelpunt van juni moeten terugzetten. Maar bij herstel krijg ik niet alle herstelpunten te zien die ik gemaakt heb.Ook niet als ik '' meer herstelpunten weergeven'' aanklik. In elk geval al hartelijk dank voor de moeite. Eventueel morgen nog eens proberen.
  5. Nee, nog steeds niet. Hij heeft perfect gewerkt en van een dag op de andere niet meer.
  6. Nee, precies hetzelfde probleem. Ik weet niet wat error code 7 is. Er wordt geen contact gemaakt terwijl de pc wel door ducto wordt gezien.
  7. Dat heb ik gedaan. Van pc naar laptop werkt maar andersom niet!
  8. Zie error code in bijlage. Ducto.doc
  9. Van de pc naar de laptop wel maar vanuit de laptop (die we getest hebben op malware) niet!
  10. Sorry! Bij deze dan. JRT.txt
  11. Hallo, Hierbij de txt-file. gr, Wil FRST.txt
  12. Hallo abbs, Bijgaand de 3 tekst files. Ik vraag me af, hoe met de Mcafee Total Protection van ca. 80 euro zoveel troep op mijn lap kan komen. Gr. Wil Addition.txt FRST.txt AdwCleaner[C0].txt
  13. Hoi, moet ik niet eerst de gevonden malware verwijderen?
  14. Hallo, hierbij de scanlog.txt van de malware test. MB Scanlog.txt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.