Ga naar inhoud

ynory1

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door ynory1

  1. Bij de systeeminstellingen zoeken naar kleurfilters. En verder vrees ik dat ik het niet meer weet. windowstoets + ctrl + c ging niet en dan heb ik daar iets aangevinkt en dan ging dat plots wel maar ik moest het niet gebruiken want ineens had ik kleur. Denk iets aanvinken of afvinken bij "kleurfilters inschakelen".
  2. Hallo, bedankt voor de reactie! Heb het intussen gevonden, had te maken met kleurfilters. Heb de tijd niet gehad om hier te melden dat het OK is. Met deze dus, dit topic mag gesloten worden. 😊
  3. Wat kan ik doen? Ik heb een windows 10 tablet. Daar zijn 2 gebruikers die de tablet gebruiken. 1 gebruiker heeft een normaal kleurscherm, de andere ziet alles zwart/wit. Hoe krijg ik de kleur terug? Windowstoets + ctrl + c helpt niet. Avast antivirus laten lopen helpt ook niet. Bedankt al voor de hulp!
  4. Ja, sorry wist niet dat ik moest zeggen dat alles opgelost is en ik geen verdere vragen heb. Dus, inderdaad, dit topic mag afgesloten worden.
  5. Nogmaals dikke bedankt! Het begint hoe langer hoe meer duidelijk te worden! 😊 Zal eens kijken of ik het blijf gebruiken of iets anders... En sorry voor de dt toestanden.
  6. DankuDankuDanku!!! 😀 Blijkbaar begreep ik de werking van OneDrive verkeerd. Maar als je aan een bestand werkt in OneDrive, dan moet je steeds de bijgewerkte versie opslaan op je pc, indien je die versie steeds wil behouden op je pc? En dan nog een vraagje: Wat gebeurd er als je een nieuw document maakt en je slaat dat op op je pc in de map die je deelt op OneDrive? Volgens mij vind je die niet terug in OneDrive? Wil dus zeggen dat je een nieuw document in OneDrive moet opslaan als je dat overal wil terugvinden? Maar dan moet je dat dus ook opslaan op je PC indien je dat daar ook wil terugvinden? Beetje omslachtig toch? Of zie ik dat ook verkeerd?
  7. Graag had ik begrepen hoe het werkt. Ben beetje PC leek, dus graag antwoord in mensentaal. 😁 Even uitleggen: Heb desktop (Win10) met OneDrive erop. Ik heb een aantal bestanden van de pc naar die drive gekopieerd. Op mijn tablet (Win10) staat eveneens OneDrive en vind ik dus die bestanden ook terug. Idem op mijn smartphone (Android). Indien ik nu 1 bestand bewerk op pc (dit bestand staat ook in OneDrive) en ik sla dat bestand op op de pc dan verandert er niets aan dat bestand in OneDrive. Dat blijft dus onbewerkt. Blijkbaar begrijp ik OneDrive verkeerd of wat? Of mag ik alleen bestanden bewerken die in OneDrive zijn opgeslagen? Maar 't is wel de bedoeling dat die ook op mijn pc blijven bestaan en mee aangepast geraken. Ik snap het niet. Hopelijk is het wat duidelijk wat ik hier vraag? ALvast al bedankt voor de hulp!
  8. Euh... Ah ja, heb 128 GB SSD en 1TB HDD. Nee, ik wil niet echt bestanden delen met andere pc's en smartphones etc. Ben nogal ouwbakken.... als ik iets nodig heb op mijn tabletje, dan kopieer ik dat wel naar daar. Ik heb niet meteen een probleem om iets te delen maar ik ben niet zo scheutig op het feit dat mijn bestanden ergens in de lucht hangen.... Externe harde schijf heb ik inderdaad! Ik neem een back up ieder begin van de maand. Zal nog moeten zien hoe dat hier met deze pc werkt. Die OneDrive heb ik verplaatst door dat ding te ontkoppelen, daarna moest ik me weer aanmelden met mijn account en dan kon ik op een knopje "wijzigen" drukken. Dan ben ik naar mijn D gegaan en OK geklikt. Dan waren er nog 2 vragen op dat scherm hier en dat snapte ik niet zo en 'k heb dat gelaten zoals voorgesteld en dan was ik klaar. Bij wat jij doorgeeft is het precies beetje anders.... ??? Bedankt voor de link van google drive. Weeral lectuur!!! Nu effe afwasmachine aan de praat krijgen, had ook al een foutcode! En dat op ne zondag!!! ETA: D veranderd in OneDrive (3e alinea)
  9. Euh... Ah ja, heb 128 GB SSD en 1TB HDD. Nee, ik wil niet echt bestanden delen met andere pc's en smartphones etc. Ben nogal ouwbakken.... als ik iets nodig heb op mijn tabletje, dan kopieer ik dat wel naar daar. Ik heb niet meteen een probleem om iets te delen maar ik ben niet zo scheutig op het feit dat mijn bestanden ergens in de lucht hangen.... Externe harde schijf heb ik inderdaad! Ik neem een back up ieder begin van de maand. Zal nog moeten zien hoe dat hier met deze pc werkt. Die D heb ik verplaatst door dat ding te ontkoppelen, daarna moest ik me weer aanmelden met mijn account en dan kon ik op een knopje "wijzigen" drukken. Dan ben ik naar mijn D gegaan en OK geklikt. Dan waren er nog 2 vragen op dat scherm hier en dat snapte ik niet zo en 'k heb dat gelaten zoals voorgesteld en dan was ik klaar. Bij wat jij doorgeeft is het precies beetje anders.... ??? Bedankt voor de link van google drive. Weeral lectuur!!! Nu effe afwasmachine aan de praat krijgen, had ook al een foutcode! En dat op ne zondag!!!
  10. Bedankt voor je welkomsbericht! Dus: mijn oude pc draaide onder windows 7. Nu zit ik dus op 10. Gisteren van dikke miserie een dik boek gaan kopen over Windows 10. ("De Dikke Van Duuren" ) Heb me er gisteren al goed mee geamuseerd. Alles onder 10 is compleet ergens anders te vinden dan onder 7. Wat je me daar zegt van een knipprogramma.... dat ken ik nog niet.... ben heel traag qua leren! Maar.... met dat boek is het me toch gelukt om pijn pc aan te passen zoals ik het wil. Mijn programma files staan nu allemaal onder de C:\ en al mijn mappen met persoonlijke bestanden staan nu onder de D:\ Ik denk dat dat toch de bedoeling is met deze pc. Heb iets van een 930 Gb op de D en de C is beperkter qua geheugen. Enfin, dat is me dus gelukt. Mijn OneDrive is ook up to date. Die heb ik leeg gekregen. Ik hoef geen bestanden ergens in een cloud. Ik gebruik dat niet. Ik heb die OneDrive ook verplaatst naar de D:\ 'k Snap echter niet dat die onder mijn verkenner nu zichtbaar is op de 2 plaatsen???!!! Mijn google drive.... da's nog een bestaand probleem..... die zat hier gisterenavond nog bezig met back ups en synchronisatie en dan kreeg ik het leuke bericht dat die vol zat. Heb dat ding afgesloten, maar dat is nog niet de oplossing dus.... én, in dat boek staat natuurlijk niets in van google drive!!! 'k Ga me nu nog wat met andere zaken bezighouden en eens zoeken naar dat knipprogramma gedoe! Bedankt alvast voor de hulp! Much appreciated!!!
  11. Kan een domme vraag zijn, waarvoor excuses maar 'k ga ze toch stellen. Ik ben een complete leek op gebied van Windows 10. Sinds gisteren in het bezit van nieuwe laptop, mét windows 10 dus. Ik heb de mappen van mijn oude pc gekopieerd naar de "map" genaamd "Deze PC" op mijn nieuwe pc. Vraag me niet hoe maar al mijn mappen van mijn oude pc staan nu blijkbaar in OneDrive op de C:\users\ Ik heb blijkbaar ook een D schijf. Ik wil helemaal geen bestanden in OneDrive hebben staan. Moet ik nu mijn bestanden knippen en dan plakken in D? De C dient blijkbaar eerder voor programma's? Waarom zitten mijn bestanden dan in C? Kan dat niet automatisch naar D gezet worden? En dan heb ik nog zoiets dat rechts onderaan iets van google is qua back up en synchronisatie.... Ik ben echt compleet in de war en zoek me te pletter maar vind geen goeie uitleg of antwoord... Kan iemand mij helpen met dit stom vraagje? En weet iemand misschien een goed boek om windows 10 mee te kunnen snappen? Bedankt alvast
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.