Ga naar inhoud

ctmarten

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

ctmarten's prestaties

  1. Oeps, mijn excuses! Ik was een 5 vergeten. Het is dus een Asus f555l
  2. Geen probleem hoor, ik ben zeer blij dat u mij wilt helpen! Ik heb het zelf ook druk gehad door herexamens Ik heb een Asus f55l! Neem gerust je tijd om het uit te zoeken. Ik ga terug naar huis voor 2 weken, waar ik geen problemen heb met het internet!
  3. Hallo! Alvast bedankt! Hierbij de link: http://speccy.piriform.com/results/Nnpa2B1VWyGhYTW3FkZg0tb
  4. Dag iedereen! Sinds een windowsupdate rond mei / juni dit jaar, heb ik problemen met mijn internet. Dit probleem vindt zich echter enkel bij bepaalde verbindingen plaats; de wifi van Ugent (Eduroam) en de wifi bij een vriend (en misschien nog meer). Bij mij thuis ondervind ik geen probleem. Eigenlijk heb ik 2 problemen, en ik hoop dat deze aan elkaar gelinkt zijn, maar dat ben ik niet zeker. 1. Tijdens het surfen komt er plots in de balk linksonderaan 'Host vaststellen', waarna de pagina verdwijnt en 'deze pagina kan niet worden weergegeven' verschijnt. Ik heb op dat moment nog steeds verbinding met de wifi. Na een eindje verdwijnt die dan ook. 2. De wifi van Eduroam valt op mijn kot soms een paar seconden weg. Dit is al altijd het geval, maar sinds die update, kan ik niet meer opnieuw verbinden. De enige manier om het op te lossen is mijn laptop opnieuw opstarten, of hem voor een lange tijd (minstens een half uur) dichtklappen en dan weer opendoen. De problemen komen soms een paar uur niet voor, soms een paar keer kort na elkaar. Kan iemand mij helpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.