Ga naar inhoud

hannie

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Vrouw
  • Land
    Nederland

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    windows 10 64 bitsbesturingssysteem, x64 orocessor
  • Monitor
    agemeen PnP beeldscherm
  • Processor
    Intel(R)Core(TM)i7-4710HQ CPU@2.50GHz
  • Geheugen
    8,00GB (7,88GB beschikbaar)
  • Grafische Kaart
    Intel(R) HD Graphics 4600 en NVIDIA GeForce GTX 850M
  • Harde Schijf
    Intel(R)HD Graphics 4600 en
  • Geluidskaart
    Microsoft (Realtek High Definition Audio en NVIDIA Virtual Audio Device (Wave Extensible) (WDM)

PC Ervaring

  • PC Ervaring
    Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

391 profielweergaven

hannie's prestaties

  1. Mijn mail werkt weer als een treintje. Wat heb ik gedaan? Ik ben naar de site van outlook.com gegaan. Heb me daar aangemeld met mijn e-mail account. Gelukkig stonden daar al mijn mails. Ik heb daar overnieuwd mijn g.mail account aangemaakt, want deze was in de app mail verdwenen. Ben naar instellingen -opties gegaan. Ik heb daar alles nagelopen en wat instellingen aan of uit gevinkt zoals ik het hebben wou. De pc opnieuw gestart. Naar de app mail gegaan. Daar ook weer mijn g.mail account overnieuwd aangemaakt. Alles gesyngoriseerd. Weer opniew gestart en voila alles werk weer zoals het moet. Het gekke is wel bij 2 mensen waarvan ik hun pc bijhoud is dit niet gelukt, wat ik wel gehoopt had. Maar mijn probleem is hier mee opgelost. Hebben jullie inmiddels over dit probleem nog andere suggesties dan voel ik me aanbevolen, zodat ik bij deze 2 mensen ook hun probleem op kan lssen. Vriendelijke groeten en hartelijk bedankt.
  2. Hallo, mensen, Vilgens nadere informatie schijnt het aan de creator update van Windos te liggen, dat de App mail van Windows 10 niet meer werkt. Ik heb een boos bericht naar Microsoft gestuurd en gevraagd of ze alles weer willen terugzetten van voor de update. Er zijn heel veel mensen de dupe van de creators update. In mijn mail heb ik een nieuwe account aangemaakt en ik zie nu wel de mapjes, maar krijg mijn mail en van diverse andere mensen, waarvan ik hun PC al jaren bijhoud, ook niet. Zij hebben ook last van de creators update gehad, Als jullie suggesties hebben voel ik me aanbevolen Droske, ook toen de mail nog wel werkte zag ik ook nergens geen exportmogelijkheid Het csv bestand wat ik heb is nog van Windows live mail, waar je wel kon exporteren en importeren. Dit was zo'n fijn en stabiel mailprogramma, maar was ook door een grote update dat duizende mensen gedupeerd ware. Er is een troost dat je problemen nooit alleen hebt
  3. De App mail werkt helemaal niet meer. De App personen is nog intact gelukkig.Ik had een pop 3 en ik had 3 accounts gekoppeld. UPC- G-mail en nog een wat ik niet meer weet. Deze Laatste gebruikte ik nooit De E-mail instellen vind ik een groot bottelnek. Ik heb met het begin van windows 10 professionele hulp gezocht, die ik toestemming had gegeven om het systeem over te nemen. Ik zag dat die bewuste persoon ergens op klikte wat niet mocht en toen was ik al mijn contacten kwijt. In de App mail en app personen zie ik ook nergens waar je een export kan doen naar een csv bestand. Het bestand wat ik in exel aangemaakt heb dateert nog van de windows live mail, dus is al oud. De ellende is de tijd die je kwijt bent.
  4. Het is me gelukt systemherstel weer aan de gang te krijgen. Inderdaad was dit uitgegeschakeld. Ik heb meteen ook een nieuw herstelpunt aangemaakt. Vervelend dat Microsoft met grote updates alles door je strot duwd waar je niet op zit te wachten. Ik ben graag baas over mijn eigen systeem en niet wat Microsoft allemaal stiekem veranderd en je alles weer aan moet passen. Wat ik me wel af vraag is dat ik gebruik maak van file-historie op een externe schijf. Misschien dat daar ook systeemherstel op staat met de nog oude herstelpunten, want deze had ik graag terug gehad. Ik weet alleen niet in welk pad systeemherstel staat. Ik ga dat uitvogelen en als dat lukt laat ik het weten. Met de grote update was de externe uit voorzorg afgekoppeld. Alleen inderdaad nog de mailprobleblemen. Ik heb veel gegoogeld en feed-bacs geschreven, alleen bij de feed-bacs zie ik bijna geen hulp van Microsoft en niet alleen van mijn probleem maar ok dat van andere mensen. Meestal help ik andere op het forum voor videobewerking waar mijn prioriteiten liggen. Ik leer veel bij van andermans problemen en andere kunnen van mij ook weer leren. Vriendelijk bedankt dat ik tot zover ben geholpen. Voorlopig ontvang ik de mail via webmail van Ziggo. Ik wil graag de app mail overnieuw installeren, maar ik ben een half jaar bezig geweest en ook voor andere die ik help om de app Personen en app mail goed te laten samen werken en ik ben bang dat ik al mijn contacten kwijk raak. Ze staan wel als csv bestand in exel opgeslagen , maar het probleem is alles weer als een treintje laten werken.
  5. Bedankt voor de mail. Ergens moet ik de code nog terugvinden. Een vliegtuig heeft een zwarte doos en ik een grijs boekje waar ik alles op alfabetiche volgorde inschrijf. Ik wist niet dat het niet ging met de pincode. Heb je nog voor de mail en herstelpunten een oplossing?
  6. Mijn gewone inlogcode van 4 cijfers om in normale modus te komen werkt niet in veilige modus
  7. Ik ben vrij nieuw op dit forum. Ik had 2 berichten geplaatst Inmiddels ben ik weer in mijn laptop en heb mijn profielgegevens doorgegeven. Mijn probleem is dus dat in mail van windows 10 al mijn mappen zijn verdwenen, postvak in-uit-concepten-verzonden items enz. Dit wou ik verhelpen door systemherstel te gebruiken en terug naar een ander hertelpunt. Maar tot mijn schrik waren al mijn herstelpunten verdwenen en kon ik ook geen nieuwe aanmaken. Dieptescan in windows defender gedaan en mijn virusscanner AVG internetsecurity betaalde versie, maar computer was schoon. In Ms Config een vinkje gezet om in veilige modus op te starten Dit gedaan, maar bij aanmelden werd men inlogcode voor fout aangezien. Maar telkens als ik opstartte bleef ik veilige modus houden en kwam niet meer in de gewone modus. Na veel omwegen en sagrijn is het me toch gelukt om via een reserve account in de veilige modes te komen en het vinkje weg te halen, maar deze account was niet bevoegd om veranderingen aan te brengen. Dus ik zit weer in het systeem, maar mijn problemen zijn er nog Dus geen mappen in windows mail en geen herstelpunten en in veilige modus geen inlogmogelijkheid doordat code voor fout wordt aan gezien Hoe kan ik hier een screen toevoegen? Srry voor de lange uitleg, maar moest even voor de duidelijkheidHoop op oplossingen, vriendelijke groeten Hannie
  8. Ik zat met problemen, al mijn herstelpunten waren weg en de mail windows 10 was leeg. Geen malware of virussen te vindenBij MS-config een vinkje gezet om in veilige modus op te starten met windows 10. Maar ik kan in veilige modus niet inloogen. Nu wil ik terug naar gewoon opstarten, maar ik weet niet hoe. Graag hulp
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.