Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

MeneerKevin

Lid
  • Aantal items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Beste lezende, Fijn dat jullie hebben gereageerd op deze topic. Ik weet nog steeds niet wat het probleem is maar het is opgelost geraakt, ik heb hem namelijk een paar dagen rust gegeven en toen werkte hij weer. Misschien zat mijn laptop onder spanning? Groetjes, MeneerKevin
  2. Beste mensen, Mijn laptop wil sinds gisteren niet meer opstarten, er zijn ook geen lampjes die branden. Ik heb intussen ook een nieuwe adapter, omdat ik dacht dat deze stuk was. De batterij van mijn laptop kan ik overigens niet uithalen omdat deze ingebouwd is. Ik heb een een Acer Aspire vn7-791g. Hopelijk is er iemand die mij kan helpen. Vriendelijke groeten, MeneerKevin.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...