Ga naar inhoud

dirkberg

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

dirkberg's prestaties

  1. Ik krijg dezelfde melding als in de derde post. Na enig zoeken blijkt dat de nieuwe update Windows Search 4.0 is, en die heb ik al uitgeschakeld. Ook indexeren heb ik uitgeschakeld en nu is het venster in de taakbalk met "zoeken op bureaublad" weg. Dus met jullie hulp heb ik bereikt wat ik wilde (minder draaiende applicaties op de achtergrond waar ik toch niets mee doe). Waarvoor dank.
  2. Bedankt Simon voor je reactie. Bij services staat alleen Windows Search, geen Windows Desktop Search. Ik heb Windows Search uitgeschakeld, maar in de taakbalk blijft zoeken op bureaublad staan. Maar windows search gebruik ik ook nooit dus die kan uitgeschakeld blijven.
  3. Bedankt voor de supersnelle reactie. Het lukt niet omdat er nieuwere updates zijn die ik eerst moet verwijderen. Misschien nog een suggestie?
  4. Hoe kan ik Windows Desktop Search (zoeken op bureaublad) uitschakelen resp. verwijderen? Ik heb(natuurlijk) al gegoogled maar van die engelstalige sites wordt ik niet veel wijzer. Het lijkt niet zo makkelijk, het staat n.l. niet in Configuratiescherm-Software.Wie kan mij helpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.