Ga naar inhoud

celmars

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

celmars's prestaties

  1. oke dan, ik begrijp je. Dacht erbij niet na... Ik zal in het vervolg er rekening mee houden. Ik zal eens zien in de Chome of mijn privacy niet te scherp staan.
  2. Sorry, maar ik vind en krijg nergens een oplossing. Deze tip die je geeft ken ik. Omdat ik het altijd heb gebruikt. Lees eerst mijn vraag goed voor je zo reageert! Het icoon staat er bij mij niet meer, dat is het probleem. Een beetje beleefder kan ook.
  3. Mijn laptop is opnieuw geïnstalleerd en nu ben ik het icoon kwijt om snel te wisselen van account op Facebook. Hoe kan ik die terug krijgen?
  4. Bedankt heeft zich vanzelf opgelost blijkbaar. Gisteren avond nog nu, vandaag wel....
  5. Dag, Ik heb een account aangemaakt voor mijn vrouw bij G.mail en al haar contacten geïmporteerd bij Google contacten. Nu als ik een E.mail wil opstellen en klik op aan of bcc. Zie ik geen contacten staan bij selecteer contacten. al heb ik daar meer dan 100 contacten erin staan. groetjes Marcel
  6. Heb zelf de oplossing gekregen van https://answers.microsoft.com/nl-nl Hier de oplossing die ik toepas! Moet nu alleen de naam van de account intypen, zonder wachtwoord of als je wil met wachtwoord. En het wachtwoord kun je nog kiezen welk inlog wachtwoord.... oplossing één heb ik genomen! Heb Windows.10 PRO, dus... Hier de oplossing : https://www.tenforums.com/tutorials/9134-do-not-display-user-name-sign-screen-windows-10-a.html Misschien is er iemand nog iets mee, het werkt goed en is simpel!
  7. Dag allen, Windows 10 start de pc automatisch door naar de laatste gebruiker. Kan men dat niet uitschakelen zodat je het scherm krijgt waar men kan kiezen wie je wil inloggen? Heb classic shell geïnstalleerd maar geen oplossing, denk ik. marcel
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.