Ga naar inhoud

sukkel

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

sukkel's prestaties

  1. Hallo allemaal, Heb een TV-serie gedownload en de seeder dacht dat het wel het handigst was om de afleveringen als VTS-bestanden te plaatsen. Zodat ze daarna makkelijker op DVD kunnen worden gebrand. U begrijpt het al: ik snap er niks van. Eén disc bestaat uit 7 afleveringen, in totaal zo'n 8.5Gb (voor- en achterkant, dus een DL zal wel gewenst zijn)...maar brand ik deze bestanden nu gewoon als data, of dien ik ze met Nero Smart o.i.d. nog eerst te verbouwen? Ik wil natuurlijk, als het even kan, ook het menu en de features e.d. meebranden, op voor- en achterkant...maar heb geen idee hoe ik dat doe. Snap nog net hoe je een speelfilm op deze manier brandt...maar met een DL en zoveel afleveringen ben ik de weg kwijt. Jullie waarschijnlijk ook, na dit warrige verhaal. Hoop toch op enige nuttige reacties...mijn dank is op voorhand verpletterend!
  2. Beste Stegisoft....hiermee laat ik je weten dat mijn probleem is opgelost, zij het dan via de rigoreuze manier (die dus zéker geen schoonheidsprijs verdient!): de bestanden benaderen via de Veilige Modus, ze als de sodemieter zo virusvrij mogelijk veilig stellen....en de PC...tja....formatteren en een schone XP installatie erachteraan... Heel veel dank voor jouw tips en efforts, ze zijn zéér gewaardeerd, ik ben in elk geval een heel gewaarschuwd mens voor wat betreft downloaden....en gratis antivirusprogramma's!! Groeten en nogmaal bedankt!!
  3. Ja Stegisoft, alle data staat op C en meer schijven zijn er niet... Wel, dan ga ik nu maar aan de slag....fingers crossed en bedankt zover!!!
  4. Euhhh....dank jullie wel voor het aandragen van een mogelijke (zij het ingewikkelde) oplossing... Ga zo je tekst uitprinten, 10x doorlezen en aan de slag! Maar nog een vraagje: kan het zijn dat er bepaalde opstartbestanden gewoon (onherstelbaar) vernietigd zijn? De nadruk wordt in jullie antwoord gelegd op het verwijderen van een virus, maar met het verwijderen van dat virus (in AVG) heb ik volgens mij ook wat bestanden verwijderd (waarvan ik nu bij god de namen niet meer weet)...of is dat schier onmogelijk, aangezien ik wel op het bureaublad terecht kom? Oh ja..over het installeren van XP...wordt dan ook alle data overschreven, of niet??
  5. Graag doe ik mijn nickname eer aan met het volgende: na een virusaanval is XP niet meer te benaderen...althans: opstarten lukt nog en bureaublad verschijnt, maar wel in kale vorm: geen icoontjes en ook Menu Start is niet meer te benaderen (ook niet via toetsenbord). Tweemaal verschijnt de melding dat DEP "iets afsluit/blokkeert" waarna ik uitsluitend nog kan doorklikken met OK of "wat te doen" (aan dit laatste heb ik niks, aangezien Menu Start dus niet meer zichtbaar is). XP installeren lijkt wel een optie...maar vreemd genoeg herkent de XP-installatie-CD mijn C-schijf als een schijf met maar 223MB vrije ruimte...terwijl het een schijf is van 300GB die bij lange na niet vol is. Daarnaast doe ik natuurlijk een moord om mijn bestanden nog veilig te kunnen stellen! En installeren van XP...ik weet niet of ik daarmee mijn huidige XP (en dus alle data) overschrijf en ik dus alles kwijt ben? Of zou een nieuwe installatie een tweede opstartmogelijkheid creëren, zodat ik alsnog mijn data veilig kan stellen? Wie het weet....zeg het me alsjeblieft!!! Mijn dank is op voorhand verpletterend! De volle 65 kilo!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.