Ga naar inhoud

Andy83

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Andy83

  1. Bedankt voor alle raad en advies!!!!!!
  2. Met het verwijderen van de apps is ook het probleem verdwenen. Waar moet ik op letten in de toekomst? Waar staat de recensie die ik eerst moet lezen, en wat moet daar dan wel / niet in staan?
  3. Hallo, Opstarten in veilige modus is niet gelukt. We konden onder andere wel kiezen uit restart bootload en reboot modus. Is dat dan één van deze twee? Hier wordt jammer genoeg veel apps gedownload, het is een tablet die vaak door de kinderen wordt gebruikt. Ze zetten er constant nieuwe apps op en doen de oude niet grondig weg. Ik heb nu alle recente apps verwijderd. Er staan nog maar drie apps op. Misschien helpt dit?
  4. Te vroeg gejuicht, toch nog pop-ups. Ook het typen van dit bericht lukt bijna niet. Het blokkeert de hele tijd. Nochtans niks verontrustend uit de scans gekomen?
  5. Hallo, Malwarebytes geïnstalleerd, en ook een adblocker (namelijk brave). Hoe werkt zo'n adblocker precies? Moet je die dan gebruiken als browser? Voorlopig gebruik ik nog de gewone browser, wat prima lijkt te werken en zonder ongewenste reclame! Hoe vaak moet je malwarebytes laten scannen? En vervang ik mijn huidige antivirus beter voor een kapersky?
  6. Hallo, Er komen steeds vervelende pop-ups op de tablet. Van Sarenza en over een I Phone die we zouden kunnen winnen. We hebben een Medion tablet. Ik probeerde reeds adwcleaner te installeren, maar na het downloaden krijgen we de opmerking dat het bestand niet kan geopend worden? We hebben gratis antivirus software, namelijk hi security, maar die vindt niks speciaals.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.