Ga naar inhoud

klungel

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

klungel's prestaties

  1. neen , op het scherm verschijnt eerst het gewone "XP"-start-scherm , gevolgd door een bliksemsnel verdwijnend blauw scherm met witte tekst ; de tijd om dat te lezen heb ik niet ! 't verdwijnt zo snel en wordt gevolgd door een tekst met keuze-mogelijkheid om te starten in "veilige mode" , of met opdrachtprompt enz ; reeds alle keuzes geprobeert maar daar blijft niks te helpen ; 'k denk dat die HP rijp is voor de schroothoop .... (zonde !)
  2. heeft allemaal weinig zin , want ik krijg die XP-laptop (HP) niet stil ! enkel het uitnemen van de batterij en het uittrekken van de net-adapter doen hem stoppen ! als ik zelfs geen bureaublad kan bekomen , noch de muis kan bedienen , hoe kan ik dan een USB-STICKJE aanwijzen ??? na een paar uren te rebooten kan ik die laptop gebruiken als "schotelverwarmer" , omdat die zo heet wordt ! !!!
  3. klungel

    blaster

    (oude-) laptop , met windows XP , blijft doorlopend opstarten ! zodat ik geen antivirus programma kan downloaden . hoe krijg ik dat ding terug stil zodat er een virus-scanner kan geïnstalleerd worden ?.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.