Ga naar inhoud

Aldoke

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Aldoke's prestaties

  1. Ik ben afgelopen weekeind aan de slag gegaan, edoch zonder resultaat. De crisisdisk software heb ik gevonden, maar ik zit vast met de BIOS.ROM of BIOS.WPH-file die de crisisdisk nodig heeft. De BIOS-file die ik kan downloaden van de Dell-website is een EXE-file, die uitvoerbaar is op een Dell-computer. Ik heb enkele artikels gevonden, die aangeven dat je met de optie /writeromfile de BIOS.ROM-file zou kunnen maken, maar dit werkt niet (althans niet op elk van de 3 computers die ik geprobeerd heb). Enig idee waar of hoe ik aan de BIOS.ROM file zou kunnen geraken ?
  2. Alvast bedankt voor uw reactie. Ik ga dit volgend weekeind eens proberen. Ik hou u op de hoogte.
  3. Door een misgelopen BIOS-upgrade, wil mijn Dell Optiplex 7010 niet meer opstarten. De PC krijgt nog wel stroom (lampjes gaan aan, ventilators draaien), maar ik krijg geen beeld (NOVIDEO). Ik heb zowat alle mogelijke oplossingen die ik op het internet gevonden heb geprobeerd (CMOS-batterij verwijderd, jumper RTCRST kortgesloten), maar zonder succes. Kent iemand een procedure om op een Dell een nieuwe BIOS te installeren ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.