Ga naar inhoud

Ronald Brouwer

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Ronald Brouwer's prestaties

  1. Er is een schone installatie van Windows 10 gedaan. Schijf 1 heeft 2 partities waarop op 1 partitie Windows 10 is gezet. Schijf 2 en 3 hebben ook elk 2 partities. Windows 10 heeft een update gehad en deze is ook geïnstalleerd. Na de update zijn dus van alle schijven de partities verdwenen. Schijven 2 en 3 waren gedeeltelijk leeg..Nu zijn de schijven 2 en 3 bij de computerzaak om een recovery uit te voeren. Wat kan er gebeurd zijn. Baal er goed van. Ik hoop dat ik het nu wat helderder heb kunnen maken zodat je verder kunt. Heel veel dank voor de genomen moeite alvast.
  2. Dít klopt inderdaad. Was dít vergeten te vertellen. De schijf heeft/had 2 partities en meestal wordt alleen de c:\ gebruikt en blijft de rest in takt. Nu zijn 3 schijven geraakt en dat is vreemd. Deze schijven liggen er niet meer in want deze proberen we te recoveren
  3. http://speccy.piriform.com/results/hPE2TMvcSgfpDsYvK6HBsEy
  4. Na een upgrade van Windows 10 ben ik al mijn partities kwijt en dus ook alle gegevens. Blijf het heel vreemd vinden dat dit kan. Wie heeft er een antwoord op. De recovery geeft ook aan dat het leeg is.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.