Ga naar inhoud

Wouter Bielderman

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Wouter Bielderman's prestaties

  1. Vervolgens wil ik aan de waarde een geluidsbestand hangen en als waarde L20 op 1 blijft staan wordt het geluidsbestand elke 1 minuut afgespeeld ivp alleen bij een verandering.
  2. Hoi allen, Een poosje ben ik al aan het worstelen met het volgende: Cel J20 kan de volgende tekst bevatten: groen, oranje, rood. Wanneer er een verandering op treed moet cel L20 veranderen naar 1. Middels onderstaande code is dit gelukt: Public oudeTekst As String Private Sub Worksheet_Activate() oudeTekst = Worksheets("Blad1").Cells(20, 10) End Sub Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range) If Worksheets("Blad1").Cells(20, 10) <> oudeTekst Then oudeTekst = Worksheets("Blad1").Cells(20, 10) Worksheets("Blad1").Cells(20, 12).Value = "1" End If End Sub Nu heb ik het probleem dat wanneer vervolgens de waarde niet veranderd is (mijn werkblad ververst elke 1 minuut) Cel L20 op 1 blijft staan. Wanneer de oudeTekst gelijk is aan de huidige tekst wil ik daar een waarde van 0 hebben.
  3. Hoi allen, In excel wil ik date importeren vanuit deze API: https://jotihunt.net/api/1.0/vossen De data is redelijk simpel. 6 objecten met statusmogelijkheid "rood", "oranje" of "groen" Al diverse filmpjes en tutorials bekeken, maar deze gaan over veel complexere date met veel meer gegevens. De data wil ik uiteindelijk in 1 rij naast elkaar zetten en vervolgens de kleuren van de cel aan laten passen op basis van de data. Hopelijk kunnen jullie mij helpen. Wouter.
  4. Hoi, In de formule =A1-A$4, wanneer ik een rij invoeg boven cel A4 wil ik dat de formule niet veranderd naar =A1-A$5 Als absolute cel zou deze toch niet moeten veranderen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.