Ga naar inhoud

harveydw

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

harveydw's prestaties

  1. uit je pc halen en kijken of daar de naam staat. dat is de enigste optie dat ik kan bedenken
  2. hallo, ik wil graag een nieuwe cpu cooler kopen. omdat ik een fan ben van licht in mijn pc heb ik deze lijst: er zijn ook wat coolers zonder led maar dat is voor als deze veel en veel beter zijn dan degene met led. welke zou de beste zijn met prijs/kwaliteit verhouding? Arctic-Cooling Freezer 7 Pro 19,- Cooler Master Hyper TX3 15,- OCZ Vanquisher 15,- Thermaltake Blue Orb FX 29,- Thermaltake Blue Orb II 32,- Zalman CNPS 9500A LED 35,- Zalman CNPS 7000C-AlCu + LED 21,- alvast bedankt
  3. ik zou zeggen: probeer de videokaart in een andere pc. sluit ook even een andere beeldscherm aan.
  4. heb gedaan wat je zei maar ik zete toen ook de cpu clock speed (mhz) omhoog naar 270 maar dan krijg ik weer een error als ik opnieuw in bios kom.... hij stond op 266. ik ga nu even een foto maken van de bios. ---------- Post toegevoegd om 18:23 ---------- Vorige post was om 18:14 ---------- hier zijn de foto's http://www.plaatjesupload.nl/bekijken/1763700.html http://www.plaatjesupload.nl/bekijken/1763713.html http://www.plaatjesupload.nl/bekijken/1763717.html de foto's staan goed.. dus de tweede foto staan ook bij de bios onder de eerste foto. sorry voor links maar als ik img gebruik dan werken ze niet.
  5. voltage heb ik niet gedaan maar wel de auto afgehaald. maar moet ik alleen de vcore omhoog doen? hij staan nu (uit mijn hoofd) op 1.275.
  6. hallo, ik ben nieuw hier mijn naam is Harvey de Wijs ik woon in Zwijndrecht,Nederland ben 16 jaar oud. opleiding: elektro techniek. nu mijn vraag: ik heb pas geleden (1 maand ongeveer) een nieuwe pc samengesteld met de volgende onderdelen: coolermaster cm690 gigaByte GA-G41M-ES2L Intel e6300 dual core 2.8 ghz (Wolfdale) 4 GB ddr2-800 mhz GEIL black dragon sapphire hd 4870 512mb OCZ ModXstream 600 watt LG dvd-rom als je nog meer informatie wil moet je het maar zeggen:D vandaag probeerde ik hem over te klokken. dus pc opgestart>BIOS en ik zag allemaal andere dingen dan bij mijn oude pc (amd 6000+) bij de amd was het gewoon van: vcore omhoog en clockspeed omhoog en klaar. maar bij de intel zie ik: fsb, 266x8, Vcore, Voltage van het geheugen enz. ik heb geen idee van hoe ik het moet doen. heb al bij andere forums gevraagd maar ik snap nog steeds niet hoe ik het moet doen. ik had de 266x8 had ik omhoog gedaan (waar 266 staat) naar 270. maar toen ik de pc startte kreeg ik ernstig systeem fout en was mijn clock speed nog steeds hetzelfde. dus ik weet niet wat ik nog meer moet veranderen. dus mijn vraag is: hoe kan ik het het beste doen. en zijn de onderdelen van mijn systeem goed om mee over te klokken? temp van cpu: 35 graden idle stock cooler en kamer temp 28 graden. is dat ook goed? alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.