Ga naar inhoud

nuggest

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

nuggest's prestaties

  1. Ik heb gisteren een externe muis + toetsenbord geprobeerd. De muis wérkt, toetsenbord niet. Ik heb dus opnieuw moeten aanloggen met de externe muis en via het desktop/onscreen toetsenbord. Een paar keer het toetsenbord in en uit geplugged maar ook dit werkt niet. In device manager staan de icoontjes van mijn mousepad en toetsenbord (van laptop zelf) in het geel, wat dus wil zeggen dat er problemen zijn. Hiervoor kan ik geen updates installeren aangezien de laatste updates al geïnstalleerd zijn. Iemand nog een idee? Zeer vreemd dat mousepad en toetsenbord niet reageren in Windows zelf, maar wél in de BIOS.
  2. Ik heb een Toshiba Satellite L50 die het sinds gisteren niet meer doet. Ik had hem gisteren nog eens herstart omdat dit al even geleden was. Nu geraakt de laptop niet meer in het login scherm. Beeld: https://imgur.com/6yTM1ZA Het scherm is niet gefreezed, aangezien de klok nog steeds werkt... Normaal krijg ik het login scherm bij het aanraken van 1 toets of touchpad. Ik dacht: misschien keyboard en touchpad kapot en na 20+ restarts geraakte ik eindelijk in de BIOS, waar de touchpad het wél deed. Dus keyboard is niet defect. Dus heb ik BIOS gereset (default setup) maar ook dit werkt niet. Batterij er uit halen, afsluiten en opnieuw opstarten werkt niet. Booten in safe mode is me nog niet gelukt. (F8 doet blijkbaar niets) Iemand hulp?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.