Ga naar inhoud

MMAC

Lid
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Sorry, nee, heb ik niet. Windows 10 is via de reguliere upgrade op de PC gekomen. Daarna wel via Macrium Reflect een opstart CD gemaakt, maar die is dus bij de verhuizing zoek geraakt.
  2. Bij het installatiescherm kan ik kiezen tussen PC uitzetten of geavanceerde opties. Uitzetten werkt wel. Geavanceerde opties: • systeemherstel: zoekt naar een herstelpunt, en er is dus geen herstelpunt meer van vóór het probleem ontstond. • opstartherstel: vindt geen problemen. Dus lijkt er op deze manier niets anders op te zitten dan een nieuwe installatie. De herstelCD is tijdens een verhuizing zoek geraakt. CrapCleaner draaien helpt ook niet. Bij "opstarten" via taakbeheer vind ik geen vreemde dingen. Ik heb het idee dat er e
  3. Het ging om Marcium Reflect (backup). Er zijn nu twee herstelpunten: 1 van het moment dat de update van Marcium werd geïnstalleerd, en 1 van het moment dat ik het weg heb gehaald. Als ik het eerste herstelpunt gebruik, blijf ik in de situatie dat de PC windows opnieuw wil installeren.
  4. Hallo, Na een update van een programma wil de PC steeds opnieuw installeren. Door bij het opstarten naar de veilige modus met netwerk te gaan, start e.e.a. wel op. Hoe kan ik ervoor zorgen dat de PC bij normaal inschakelen niet in het installatiescherm komt? BTW: - herstelpunten zijn weg - het betreffende programma deïnstalleren heeft niet geholpen - via herstel worden geen opstartproblemen gevonden Wie weet raad????
×
×
  • Nieuwe aanmaken...