Ga naar inhoud

Jason Christiaans

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Jason Christiaans's prestaties

  1. Hallo het klopt het heeft aan de update's gelegen, had gewoon ens een systeem herstel gedaan van een maand geleden. Toen was hij opnieuw geinstalleerd en hij gaf deze fout niet aan, alleen hij heeft de update's weer automatisch terug gezet. Dus moet het weer doen en de update's niet vanzelf laten downloaden, maar heel erg bedankt dan ken ik hiervan uit verder kijken. Maar dit zou dus al iets moeten zijn waar Microsoft, wat in zou kunnen betekenen of heb ik dat fout. Ik ga dit wel eens goed bekijken en dit gaat zoals u zij veel tijd kosten. Hopelijk kom ik er dan nu ook uiteindelijk achter, welke update het probleem veroorzaakt.
  2. Hallo heb de scan uitgevoerd maar weet niet zeker of ik het had gezegt eerder, maar dit probleem heb ik al sinds de eerste dag dat ik deze computer gekocht had. Als ik mijn computer helemaal opnieuw zou herstellen, dan heb ik van deze probleem totaal geen last dat duurt dan ongeveer 1/2 weken. En dan komt dit probleem ook weer voor ik moet ook altijd de computer geforceerd uitzetten. Het was uiteindelijk eens zo ver dat mijn hele computer het totaal niet meer deed. En toen kreeg ik het bericht van hun dat mijn Windows corrupt was. Maar goed dat wou ik heel ff snel erin gooien. Addition.txt FRST.txt
  3. Hallo bedankt voor het reageren en het spijt me, zou er op letten maar goed. Hij geeft aan did not find any integrity violations.
  4. Hallo Hallo mensen die dit lezen heb al bijna een jaar geleden een nieuwe computer gekocht met het probleem dat als ik de energie besparing allemaal op zijn normale settings zet dat als hij vanzelf in slaapstand wil gaan, wat een computer hoort te kunnen doen zonder problemen dat is bij mij niet van zaken hij gaat dan in slaapstand en soms komt die eruit als ik op de power knop klik maar soms hangt de hele pc vast lichten in de PC branden steeds mijn TV geeft zelf aan geen signaal en dat geeft die alleen aan als er geen apparaat is aangesloten de PC geeft zelfs geen zwartscherm aan alleen de lichten branden en de ventilators draaien en ik heb garantie op mijn computer maar de zaak waar ik hem heb gehaald is volgends mij niet echt in staat om mijn te helpen want ik hoor altijd ja windows is corrupt aangezien mijn garantie alleen op hardware is vind ik dit allemaal heel shady sinds ik bij hun mijn computer heb gehaald is dat het enigste wat ik hoor ben niet lang geleden nog bij ze geweest en hebben ze vanalles wat uitgezet in de energie besparing menu en dat heeft geholpen maar goed nu heb ik dat mijn computer bij veel tekst op het scherm begint te hangen en te haperen en dat doet die heel even zelfs nu op dit moment dat ik dit aan het typen ben maar het begint mij te iriteren dat ik niet word geholpen bij de computer zaak want ik krijg ook alleen maar te horen dat het bij mij zou kunnen liggen terwijl dit al gebeurd sinds ik de computer nieuw heb gekregen en steeds is het Windows corrupt of dergelijks iets met het software maar niks met de hardware waar ik garantie op heb dus vind het allemaal maar raar want ik wil gewoon dat mijn computer vanzelf in slaapstand kan gaan in plaats van dat ik het zelf moet doen want het klopt niet ookal doet die het niet meer op moment het klopt totaal niet want had de zelfde instelling zover ik weet als de PC van mijn moeder en haar PC gaat gewoon in slaapstand etc zonder enige problemen ik wil graag dat mijn PC het weer normaal doet zonder problemen en mijn specificatie's van de computer zijn Windows 10 AMD Radeon R7 360 Series Intel Core CPU i3-4160 3.60 Ghz 8GB Ram heb ook alles pas geleden geupdate kwa drivers zover ik weet wat er is op het moment kwa updates etc ben niet de beste met computers maar dit klopt totaal niet! en ik weet niet wat ik hier mee moet doen en heb ook een filmpje erbij gedaan waar in je ziet dat me PS4 het doet zonder problemen maar PC ho maar! Bedankt voor het lezen en hoop dat iemand mij kan helpen hiermee want de zaak helpt me niet zoals het hoort wil het graag van iemand hier op deze site horen wat het is of kan zijn of wat dan ook zodat ik als nog kan opstappen naar de computerzaak en hun nog ens kan lastig vallen met deze probleem! 20170805_121458[1].mp4
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.