Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Zdr Fdz

Lid
 • Aantal items

  2
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Computer boot niet

  EDIT: dus er is licht aan me start knopje van de pc case en op het bovenste deel ook led licht, vanaf ik het uit doe blijft de bovenste deel nog aan, kan het een harddrive probleem zijn ?
 2. Computer boot niet

  Hallo allemaal, ik heb een probleem met m'n pc en ik weet niet hoe ik het moet oplossen. Ik doe mijn pc aan en het start wel op maar het boot niet, met andere woorden de scherm gaat niet aan en windows start niet ( is geen scherm probleem want scherm werkt ). Het rare is als ik m'n pc weer uit doe dan brand de pc case led licht nog en is draait de fan sneller. Hoe los ik dit op ? Heb m'n ram eruit gehaald maar geen effect.. alvast bedankt
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×