Ga naar inhoud

FBea

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

FBea's prestaties

  1. Bedankt voor uw advies. Ik heb alles zo gedaan maar het werkt nog steeds niet. Ik kan met geen F-toets in BIOS. Ik heb het ook met externe toetsenbord geprobeerd. Maar ik kan BIOS niet bereiken. Dan misschien is het nog probleem met processorkoeler. Maar ik weet het niet hoe kan ik het schoonmaken.
  2. Bedankt, maar het werkt bij mij niet. Ik heb zo voor alle F-key's geprobeerd. Het lijkt dat hij wil starten van DVD drijf maar als verschijnt logo VAIO dan hij leest nog 2 of 4 seconden van DVD en hij stopt. Dan verschijnt bericht "Operating system not found". PS: In DVD drijf is een bootable disc.
  3. Kan me iemand helpen met mijn probleem? Ik kan met geen F-key of ESC, INS, DEL mijn BIOS bereiken. Ik dacht dat ik probleem had met mijn harde drijf en daarom heb ik een nieuwe gekocht. Maar of met oude HDD of met nieuwe HDD of zonder HDD kan ik mijn BIOS niet bereiken. Ik hoor dat hij reageert op DVD drijf, of als ik heb geprobeerd Boot USB. Het lijkt dat hij herkend het maar dat is alles. Het blijft lange tijd alleen zwarte scherm en dan komt logo WAIO en dan melding die hang wat voor HDD is in de laptop. Bij nieuwe HDD kom ik bij melding dat "Operating system not found" wat logisch is. Bij oude HDD komt ik tot stand dat hij ga herstellen maar dat duurt uren en gebeurt niks. Dezelfde reactie is of met de knop ASSIST of met het normaal opstarten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.