Ga naar inhoud

BackstreetMagic

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

BackstreetMagic's prestaties

  1. Oke dan. Ben wel heel blij dat het daar aan lag! Ja gelukkig niet meer nodig. JA dat is prima! Komt goed
  2. Oke dan, het leek heel ingewikkeld in dat topic. Zeker! Werd er helemaal gek van! Ga het zeker heel goed in de gaten houden!! Ja dat is zeker te hopen!
  3. Het bestand is/was niet beschadigd en ook niet verouderd. Vermoedelijk lag het aan mijn videokaart... er kwam een update... nu lijkt het er op dat deze het probleem verholpen heeft. Want ik heb net een bestand geopend en zie geen strepen of zwarte vlakken meer.... Laat weten als het terug mocht komen maar het was dus de videokaart.... (hoogstwaarschijnlijk) In ieder geval heel erg bedankt voor je moeite!
  4. Dank je. Ik vind het topic alleen beetje ingewikkeld. Kom er niet uit...
  5. Om het watermerk te verwijderen heb ik gedaan wat jij had gezegd. Precies op die manier Achtergrond staat al op geen achtergrond. En nog steeds de stomme streep en de zwarte blokken
  6. Het watermerk is nu weg. Maar nu krijg ik dit als ik een nieuw document open (een bestaand document heb ik dit niet).... en ook de rare streep zit er nog steeds...
  7. Ja heb eerst de 2013 versie verwijderd voor ik 2016 erop zette. In 2013 had ik het zelfde probleem en hoopte dat het verholpen zou zijn met de 2016 maar niet dus... Oh eens kijken.
  8. Ik heb het watermerk niet ingevoegd en krijg het ook niet weg... Nee geen online versie van 365 gewoon word 2016 met al die andere office dingen er ook bij. Dat viel mij eerder ook al op, inmiddels ben ik wel ingelogd, naast delen staat mijn naam. Maar het watermerk maakt me niet zoveel uit, ik wil die rare streep weg in mijn tekst... het irriteert me...
  9. Ja het is inderdaad een vreemd iets. Volgens mij is dat watermerk gewoon iets in word, d8 dat ik het ook had bij word 2013.
  10. Sinds kort heb ik ineens een hele rare streep in mijn word bestanden. zie het bestand hier beneden. Woord rot is ot maar je ziet wel dat er iets voor zit... en die zwarte vlakken horen er ook niet, dat is als ik iets open als ik word open heb staan... En die streep blijft ook door gaan gedurende het typen van mijn bestand en soms verplaatst de streep ook en zit ie ineens ergens anders in de tekst. Heb word ook al opnieuw geïnstalleerd. Ik had het bij de word versie van 2013 toen heb ik word 2016 erop gezet in de hoop dat het probleem verholpen zou zijn, maar nee niet verholpen.... Wie weet wat het kan zijn?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.