Ga naar inhoud

Danny68

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Danny68

  1. Vandaag stond er een nieuwe update voor windows klaar. Deze gedraaid en de muis opnieuw gekoppeld en het werkt nu allemaal weer. Waarschijnlijk met de vorige update iets niet goed gegaan.
  2. De link met oplossingen hebben ook niet het gewenste resultaat. De muis blijft terug komen bij Andere Apparaten. Misschien toch maar even met MS contact opnemen.
  3. Bedankt, ga er vanavond even naar kijken. Nogmaals bedankt, hou je op de hoogte.
  4. Allereerst enorm bedankt voor je hulp. Helaas gaat een Bluetooth dongel niet werken, ik heb namelijk maar een USB aansluiting op mijn surface en die heb ik nodig voor mijn netwerk aansluiting. Ik zal het eens bij Microsoft neerleggen, kijken of zij een oplossing hebben. Mvg, Danny
  5. Op die manier heb ik het gedaan. Klik de 'PLUS' aan, dan de muis in ontvangst mode zetten, hierna op de muis klikken in het venster 'Een apparaat toevoegen' om te koppelen. Ik heb er een filmpje van gemaakt, kan je precies zien wat er gebeurd. MvG Danny Untitled Project.mp4
  6. Goedemiddag, Bedankt voor je reactie. De muis is niet meer gekoppeld aan de andere computer en de Bluetooth Service heb ik op Automatisch gezet. Hierna de Surface opnieuw gestart en de muis weer gekoppeld, helaas niet het gewenste resultaat. De muis wordt weer onder Andere apparaten gezet. Wanneer je de muis gaat koppelen zie je hem eerst verschijnen onder Muis, toetsenbord en pen maar gelijk daarna verschuift hij naar Andere apparaten. Met vriendelijke groet, Danny
  7. De mouse heeft geen receiver en maakt rechtstreeks contact met de bluetooth van mijn laptop. De omschrijving DESKTOP-4KDQ0JC is de benaming van Surface.
  8. Ik heb gekeken naar de link en bij service staan beide bluetooth items op handmatig. Wanneer ik mijn telefoon koppel aan mijn laptop (Surface 4 Pro) dan werkt het wel. Kan dan ook bestanden van mijn telefoon sturen naar mijn laptop. Het is vreemd dat de muis wel koppelt maar dan onder het kopje overige apparaten terecht komt. mvg Danny
  9. Beste iEscape, Bedankt voor je reactie. De muis is wel verbonden, zoals je kunt zien, alleen staat hij onder het verkeerde kopje en denk dat daarom de muis niet werkt. Heb een test gedaan met een andere muis en kwam ook onder het kopje Andere apparaten te staan. Koppelde ik de muis op een andere computer, werd hij wel als muis gezien.
  10. Hallo, Sinds vandaag werkt mijn bluetooth muis niet meer goed op mijn windows 10 machine. Als je gaat kijken bij de bluetooth apparaten zie ik de muis nu ineens staan bij Andere Apparaten en niet meer onder het kopje Muis, toetsenboord en pen. Ik heb de muis al een paar keer verwijderd en weer toegevoegd, maar helaas wordt hij steeds geplaatst onder Andere apparaten. Weet iemand hoe je dit kan corrigeren? Afbeelding bijgevoegd. Alsvast bedankt voor de reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.