Ga naar inhoud

Mama_Ann

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Mama_Ann

  1. Helaas zal er niets meer aan te doen zijn en zullen we moeten uitkijken voor een andere laptop. Toch bedankt.
  2. Ik ga deze morgen doorgeven, want m'n man heeft die weg gezet en is momenteel niet aanwezig.
  3. We hadden al een gewone monitor aangesloten op de laptop, maar kregen ook geen beeld. Dus gaan we er van uit dat de grafische kaart gecrasht is. Voorlopig maakt m'n oudste zoontje z'n huistaken op de desktop, maar is uiteraard beter als hij dit op z'n eigen kamer kan doen.
  4. Hallo, de grafische kaart van de laptop van m'n oudste zoontje is gecrasht. Het is een grafische kaart die (volgens m'n man) in het moederbord ingebouwd is. We kunnen de laptop opstarten en horen ook het windows geluid, maar er komt geen beeld. Nu zei iemand ons dat we de driver weer moeten installeren, maar dat gaat toch niet, aangezien je geen beeld hebt. De grafische kaart is een Nvidia. M'n zoontje speelde spelletjes op de laptop, maar maakte ook z'n huistaken er op. Heeft er iemand een oplossing of moet er uitgekeken worden voor een nieuwe laptop. Laptop is een HP.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.