Ga naar inhoud

Norbert Robyns

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Norbert Robyns's prestaties

  1. Hey Porrelaar, Ik denk wel dat het een oude pc moet geweest zijn, want ja, wanneer krijg je anders iets? Normaal zou alles er moeten inzitten, maar is er niets aangekoppeld. HD schijven zijn wel miniem voor de pc's van nu, maar dat neem ik erbij. Op het moederbord is alles al op, tot zelfs die enorme koeler die er op staat. Ga het eens uitpluizen wat je me allemaal voorgesteld hebt. Dank je en nog een fijn weekend.
  2. Verder heb ik nog - Plextor PX-712A DVD RW - Plextor PX-116-A DVD Rom HD; - Seagate Barracuda 7200.8 van 200 GB - Samsung HD300LJ van 300 GB - Maxtor Diamond Max 10 van 160 GB - Seagate V series 7 van 40 GB - Seagate V serie 5 van 40 GB - WC Caviar WD800 van 80 GB Wat moet ik met deze allemaal?
  3. Hallo iedereen, Ik heb een pc met allemaal de componenten in, maar niet gekoppeld. Deze zou ik nu willen in elkaar steken, maar ik ben een echte leek in zulke dingen, dus weet ik echt niet hoe ik het er zal vanaf brengen. Maar goed, wie niet probeert kan het niet. Heb al twee dingen uitgepluist, ik heb een ASUS PB met een Zalman Quiet CPU cooler 2 baul bearing. Ik heb ergens gelezen dat de Bios versie 6080070002 is En de stroomvoorziening is een GE-R460-V1 Iemand die me een ideetje kan geven hoe ik dit al moet aankoppelen? Dank je
  4. Dank je iEscape, ga alles eens proberen.
  5. Hallo Abbs, met de zin zonder watermerk bedoel ik dat er de ganse film geen tekst in het beeld staat. Bij het begin of einde een boodschap maakt me niets uit. Groetjes
  6. Hallo Iescape, een antwoordje op je opmerking. Hoe kan je weten of een programma legaal of illegaal is? Wie kan duidelijk zeggen of je DVD's die je gekocht hebt en reis-DVD's die je zelf opgenomen hebt niet mag digitaliseren op harde schijf? Ik heb in 1988 mijn eerste videocamera gekocht en daar een hoop mee opgenomen. Die had ik al eens overgezet van VHS naar DVD. Nu wil ik die overzetten op pc of harde schijf. Ja, ik ben al 10 jaar met pensioen en heb een aardige lijst DVD's aangekocht. Maar heb gezien bij mijn schoonouders dat dit niet evident is om die ganse boel mee te nemen naar een rusthuis of een klein appartementje. Dus daarom mijn vraag of er een progje bestaat waar ik dat mee kan. Zijn de programma's die verkocht worden dan allemaal illegaal? Sorry als jullie me verkeerd verstaan hebt, maar ik zou daar wel heel graag eens een duidelijk antwoord op willen, en ik denk dat er zo nog meer mensen zijn op dit forum. Met grote dank om dit probleem op te lossen, want ik weet het niet meer.
  7. ,En het gaat ook over dvd's die ik aangekocht heb. Geloof wel dat je die mag overtappen.
  8. Dank jullie allemaa, Wat illegaal betreft, het programma dat ik me zou willen aanschaffen als ik geen ander vind is betalend. Moet ook bijvertellen dat er bij het opstarten van de gratis versie hiervan een mededeling opkomt: Dit mag gebruikt worden als het enkel voor eigen gebruik is, niet voor familieleden of vrienden. Heb momenteel de Fnac en Mediamarkt aangeschreven of ze aan het programma kunnen geraken. Kan het op het net kopen ook, een kleine 50 euro, maar daar heb ik eigenlijk wat schrik van. Het is iets waar ik nog nooit iets van gehoord heb en enkel met paypal (heb ikniet) of Visa te betalen (dat vertrouw ik niet). Freemake heb ik al gebruikt, maar krijg er de ondertiteling niet mee op.
  9. Hallo iedereen, ik ben nieuw en zoals normaal denk ik heb ik me hier geregistreerd omdat ik met een vraagje zit. Ik ben op zoek naar een gratis video converter. Ik heb er al enkele uitgeprobeerd, maar kan niet echt de goede vinden. Ik heb namelijk een heel pak dvd's in huis en zou deze willen op pc overzetten. Ik zoek dus een video converter die video kan omzetten naar avi of mp4, die de ondertitels kan mee inlassen en zonder watermerk. Heb wondershare video converter al geprobeerd, freemake, movavi, maar velen zeggen dat het gratis is tot het op je pc staat en dan moet je het programma kopen om de volledige film te kunnen overtappen, of je kan de ondertitels niet mee kopiëren. Weet er iemand raad voor mij? Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.