Ga naar inhoud

chicodimi

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

chicodimi's prestaties

  1. hey, probleem opgelost. De kabel zat niet goed vastgeklikt. Als je 1 kant aanduwd dat hij vast klikt komt de andere kant terug los. Daar heb ik niet opgelet. Bij deze zit de connector goed vast en sluit de kabel perfect aan. Bedankt voor het meedenken. Goedeavond. Mvg
  2. Neen dat was ook al bij de vista schijf. Ik heb ook bij pc- instellingen gekeken maar kan daar niet iets veranderen. Ik heb na de installatie de drivers geupdate via driver booster. Als ik op de acer site kijk vind ik geen keyboard drivers. Is er nog iets anders mogelijk?
  3. Hey, het is een nieuw toetsenbord. Bij het oude toetsenbord waren er ook enkele die niet werkte. Vandaar dat ik een nieuw gekocht heb. Origineel is het een windows vista laptop en ik heb er een windows 8 schijf in gestoken. Is dat miss de oorzaak. Nochtans al de drivers zijn geinstalleerd.
  4. Hallo, ik heb een acer aspire 5560G met windows 8 erop. Het toetsenbord was defect en ik heb er een nieuwe in gemonteerd, echter het nieuwe toetsenbord werkt maar half. sommige toetsen zoals de ( t, i , w, x ,c ... ) werken niet. Iemand een idee hoe ik dit kan herstellen? Mvg
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.