Ga naar inhoud

Baracus1984

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Baracus1984

  1. Bedankt plongske en alpha, dit is perfect gelukt! Mag afgesloten worden.
  2. Bedankt Alpha, dit lukt perfect. Kan ik hier ook nog een extra conditie aan toevoegen? Ik heb nu in cel C4 waarde 7 bij D, waarde 5 bij N en waarde 2 bij V. Stel dat ik een cel A4 heb, waar al dan niet een "*" in staat. Kan ik dan in excel een formule maken waarmee het volgende mogelijk is: Als in cel B4 waarde D staat, en in cel A4 een "*", dan moet de cel in C4 veranderen naar waarde "16" i.p.v. 7 Als in cel B4 waarde V staat, en in cel A4 een "*", dan moet de cel in C4 veranderen naar waarde "6" i.p.v. 2 Als in cel B4 waarde N staat, en in cel A4 een "*", dan moet de cel in C4 veranderen naar waarde 10 i.p.v. 10 Is dit mogelijk? Alvast bedankt
  3. Allen, Ik heb een probleem met het combineren van verschillende IF-formules in excel. Het principe is in feite heel simpel. In een cel B4 kunnen drie letters staan: V, N en D. Als er in deze cel V staat, dan moet er in cel C4 "2" verschijnen, als er "N" staat, moet er "5", verschijnen, staat er "D", dan moet er "7" verschijnen. Ik heb dit geprobeerd vanuit cel C4: =IF(B4="V", "2", IF(B4=N, "5", IF(B4="D", "7", "0"))) Formule geeft altijd een error. Ziet iemand de fout? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.