Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

WirSindAlive

Lid
 • Aantal items

  5
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Toch wel! Ik heb Avira gedownload, maar de Firewall alsnog uitgeschakeld toen het probleem weer opdook...
 2. Hallo, Windows Defender of Firewall uitschakelen heeft enkele dagen gewerkt. De afgelopen dagen had ik dus internet zonder problemen. Vandaag zijn de oude problemen weer komen opduiken. Eerst en vooral zag ik dat Windows Defender/Firewall zichzelf hier en daar weer had ingeschakeld. Heb het nu overal weer uitgeschakeld. Ook al enkele keren heropgestart, maar de verbrekingen blijven maar komen. Iemand een idee: 1. hoe ik Windows Firewall/Defender definitief uitgeschakeld kan laten? 2. mijn internetprobleem alsnog kan oplossen? Bedankt!
 3. Heel erg bedankt! Nog steeds geen verbindingsonderbrekingen gehad overigens!
 4. Heel erg bedankt voor de tips! Voorlopig heb ik de stappen gevolgd tot en met het uitschakelen van Windows Firewall (bij mij heet het Windows Defender denk ik). Vooralsnog heb ik - hout vasthouden! - al meer dan 20 minuten een stabiele verbinding. Dus dat ziet er goed uit! Maar hoeveel kwaad kan het dat deze firewall dan uitgeschakeld is?
 5. Hallo, Ik heb als heel lang het volgende probleem. Omdat mijn laptop zich te ver van de modem bevindt, kan ik wifi niet gebruiken, maar moet ik mij via een netwerkkabel aansluiten op het internet. Nu is het zo dat de internetverbinding heel regelmatig uitvalt. Doorgaans heb ik internet voor enkele minuten, dan valt de verbinding weg. Vervolgens moet ik de netwerkkabel even uittrekken en weer insteken, en dan heb ik weer internet. Dit is al een hele tijd zo, al enkele jaren, en ik kan niet echt zeggen wanneer het begonnen is. Ik red me dus al die tijd met het constant in- en uittrekken van de kabel, maar nu ben ik het grondig beu. Zelf ben ik helaas niet zo'n grote held op vlak van internetverbindingen en dergelijke, dus ik vroeg me af of iemand me hiermee misschien zou kunnen helpen? De verbinding valt gegarandeerd weg, maar als ik bijvoorbeeld een YouTube-filmpje bekijk, heb ik de indruk dat de verbinding veel sneller wegvalt. Anderzijds, als ik een torrent download via µTorrent bijvoorbeeld, lijkt het alsof de verbinding niet of nauwelijks wegvalt. Maar ik zie het niet zitten om constant een up- en downloadverkeer van torrents te laten openstaan. Iemand een idee? Bedankt alvast!
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...