Ga naar inhoud

Studentje96

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Studentje96's prestaties

  1. Hallo, Bij het afspelen van een video of geluid maakt mijn laptop plaats raar geluid. Het geluid van de video is ook te horen maar het 'trilligerige'' geluid is erdoorheen te horen. Weet iemand wat dit kan zijn?
  2. Er staan daar wel een aantal verschillende updates, maar de systeemupdate blijft alleen maar laden en doet uiteindelijk niets. Eerst gaf die een belangrijke update aan, toen ik die vervolgens wilde uitvoeren was die verdwenen.
  3. Hallo, Ik heb sinds ongeveer een half jaar een Lenovo Yoga 710 laptop voor mijn studie. Momenteel werk ik aan mijn afstudeerscriptie en hierdoor is het enorm vervelend dat mijn scherm soms begint te flikkeren. Soms gebeurt dit enkele keren, soms erg intensief. Het gebeurt zowel bij een bijna lege als een volle batterij en zowel aan als losgekoppeld van de oplader. Hopelijk kunnen jullie mij helpen met het vinden van een oplossing voor dit vervelende probleem. Bij voorbaat dank!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.