Ga naar inhoud

Mustafa Kiziltepe

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Mustafa Kiziltepe

  1. Wanneer ik de syncstatus van GSSMO opende zag ik dat Notes de hele dag aan het syncen was zonder ooit klaar te zijn. Ben er achter gekomen dat Notes "gekoppeld" is aan de Google Drive. Die is best groot omdat alle bestanden van het bedrijf er op zitten. Dat zou ook kunnen verklaren waarom meerdere laptops dezelfde probleem hebben. Het syncen van Notes kan je uitschakelen door de registry aan te passen (zie hieronder). Ik hoop dat het probleem hiermee is opgelost. Hou jullie op de hoogte
  2. Het is weer zover... Het heeft geen dag geduurd en de laptop lijkt weer op een Boeing 747.
  3. Heb het zojuist opnieuw geinstalleerd. Bij 2 andere werknemers ook niet zo heel lang geleden geinstalleerd (zoiezo de laatste versie want die is van 25-9). 1 persoon heeft nog niet de laatste versie. Zou het wellicht daar aan kunnen liggen? Nu GSSMO opnieuw erop staat draait hij weer soepel, gebruikt minimaal CPU. Uit ervaring weet ik dat dit maar van korte duur is en dat het op een gegeven moment weer meer van het CPU verbruikt
  4. Geprobeerd maar heeft niet geholpen. Ben er wel achter gekomen dat Outlook steeds rond de 40%-50% verbruikt van het CPU. Beetje op het internet lopen rondneuzen en heb vervolgens alle profielen verwijdert in Outlook. Eerder gebruikten we GSSMO om onze Outlook in te stellen. Nu heb ik Outlook ingesteld zonder GSSMO maar volgens de normale manier. Nu loopt hij niet vast en is het CPU gebruik minimaal! Alleen zie ik nu de agenda's van mijn collega's niet meer en ook niet meer mijn eigen afspraken (op 2 afspraken na). Dus denk dat het probleem aan GSSMO ligt. Als het zonder GSSMO prima werkt vind ik het goed alleen zie ik nu dus niks meer in mijn agenda staan.
  5. Goedemorgen allemaal, Sinds twee maanden crasht mijn Outlook om de 5 á 10 minuten. Ik heb via Windows - Uitvoeren - eventvwr de volgende logbestand gekregen bij de fout met Outlook: Naam van toepassing met fout: OUTLOOK.EXE, versie: 16.0.8431.2107, tijdstempel: 0x59d54bac Naam van module met fout: mso20win32client.dll, versie: 0.0.0.0, tijdstempel: 0x5998e4b3 Uitzonderingscode: 0x00000000 Foutmarge: 0x00009fa6 Id van proces met fout: 0x3818 Starttijd van toepassing met fout: 0x01d346598ffb3336 Pad naar toepassing met fout: C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\root\Office16\OUTLOOK.EXE Pad naar module met fout: C:\Program Files (x86)\Common Files\Microsoft Shared\Office16\mso20win32client.dll Rapport-id: 562b1ffe-2dc6-4c9e-8f54-b3a60f03f273 Volledige pakketnaam met fout: Relatieve toepassings-id van pakket met fout: Iemand enig idee waar dit door komt en hoe ik dit kan oplossen? Moet erbij zeggen dat ik Office 365 voor bedrijven heb en dat 3 van mijn collega's ook dit probleem hebben. Bedankt alvast!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.