Ga naar inhoud

mausand

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

mausand's prestaties

  1. Deze vraag is zeker op meerdere fora gezet, simpelweg omdat het antwoord geven op de vraag waarschijnlijk te moeilijk is. Een antwoord het is te lastig, zoek een ander voorbeeld of het kan niet gedaan worden is ook een antwoord. Daar heb ik meer vrede mee dan niet reageren, wat de reden voor mij is om deze vraag op meerdere fora's te posten. *edit* ik had het inderdaad moeten vertellen dat het een crosspost was, excuus hiervoor.
  2. Blijkbaar is dit een lastig probleem. Bijgevoegde template heb ik van de office site gedownload. Hier stonden oorspronkelijk 10 velden in die je kan invullen, aangezien ik 300 locaties wil updaten heb ik meer regels ingevoegd. De kalender laat alleen maar 10 regels zien en het zijn de 10 bovenste regels. Dus locatie 1 t/m 10 is zichtbaar, maar vul ik 11 t/m 21 in op een andere dag zie ik deze niet. Kan iemand mij helpen? gedaanofniet(cobbe)2.xlsx
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.