Ga naar inhoud

backslash

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door backslash

  1. bedankt voor je reactie, heb inmiddel wat sjablonen gemaakt voor outlook mails die ik vaak gebruik, en deze in een map verzameld. Zo kan ik de mail snel tegelijk ingevuld openen. Zoiets wil ik ook voor Word hebben, he zou ook via vastgemaakt kunnen of in een document met hyperlinks dit zou dan ook voor de mails kunnen. Alleen krijg ik dan een waarschuwing voor een veiligheid risico voor openen word bestanden op mijn netwerk. Bedankt voor het meedenken!
  2. He hallo, Elke dag open en bewerk ik verschillende word bestanden, ze staan in verschillende mappen. Na bewerken wil ik ze met een nieuwe naam opslaan omdat deze alleen voor die dag zijn. Dag erna wil ik dan weer de orginele bestanden openen en bewerken enzo elke dag. Ik ben op zoek naar een manier die het makkelijkste is, ik dacht zelf aan een document maken met een Hyperlinken die verwijzen naar de betreffende bestanden. Zo kan je snel achtereen de bestanden openen. Hoop dat ik duidelijk genoeg geweest ben ander graag een reactie, alvast bedankt voor jullie moeite!
  3. He hallo,Ik ben een starter met excel, daarom zou ik graag tips en een richting van dit forum krijgen. (heb dit idee eerst in Number Apple willen doen maar dit viel wat tegen).Mijn bedoeling is om via de boodschappenlijsten van AH (die je via de app als text bestand kan mailen etc) uiteindelijk te komen tot een actueel overzicht van wat ik nu in mijn voorraadkast heb liggen.Dit wil ik doen om geen onnodige aankopen te doen, ook zou het mogelijk zijn om de houdbaarheid van de producten in de gaten te houden (THT en TGT handmatig invoeren bijv zodat je zo min mogelijk hoeft weg te gooien)Tot nu toe heb ik wat gelezen uit de forums op internet, zoals text importeren en eventueel via VBA dit automatisch in de toekomst te doen.Het lijkt me bijna dat sommige al hierover een idee hebben en zou graag willen delen in deze info. Het zou toch ideaal zijn om zelfs in de winkel bij Appie te kunnen beschikken over een werkelijke inhoud van voorraadkast - koel- en diepvriezer.alvast bedankt voor de reacties. boodschappenlijst.txt boodschappenlijst1.txt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.