Ga naar inhoud

Mirjam van Ravesteijn

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Mirjam van Ravesteijn's prestaties

  1. Dit is het dossier. Het lijkt op dit moment iets beter te gaan, of dat nu komt doordat ik met mijn virusscanner alle malware heb aangepakt of door iets anders?? her en der in het dossier verspringt de cursor nog, maar het is echt al beduidend minder. Fijn als iemand er nog eens kritisch naar wil kijken. Groet, Mirjam Ellendedossier.doc
  2. @Passer Domesticus: de huismus Ook dit document heeft dezelfde problemen. Ben wel benieuwd naar de volgende tip!
  3. In één specifiek document verspringt de cursor steeds helemaal naar boven of beneden bij het plaatsen van een dubbele punt (:) of bijvoorbeeld bij het gebruik van de shift-toets. Ik heb al van alles geprobeerd: Taal toetsenbord opnieuw instellen Ander toetsenbord aangesloten Document overgetypt zodat alle verborgen lay-out eruit was Degene van wie ik het document kreeg, heeft deze problemen absoluut niet en we werken allebei met Windows 10. Wie weet wat ik nog meer kan doen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.